Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αναφορά και στην Χρυσή Αυγή στην ταινία του Γαβρά!

Αναφορά και στην Χρυσή Αυγή στην ταινία του Γαβρά!

“Όλοι στην Ευρώπη μου έλεγαν παλαιότερα φοβόμαστε με αυτό που γίνεται στην Ελλάδα με 10% φασίστες. Θα μεγαλώσει…”

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο “ΕΘΝΟΣ”, ο γνωστός αριστερός σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, είχε τονίσει ότι δεν έχει πρόβλημα με τις πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα, πρόβλημα έχει μόνο με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Συγκεκριμένα είχε πει: “Λένε συχνά ότι είμαι υπέρ του Τσίπρα, υπέρ του ενός και του άλλου. Εγώ δεν είμαι υπέρ κανενός. Στην Γαλλία έμαθα να κρίνω τους πολιτικούς άνδρες από τις πράξεις τους … Σε εκείνο που είμαι εναντίον είναι το κόμμα της Χρυσής Αυγής.”

Με αφορμή την νέα του ταινία έδωσε μία συνέντευξη, στην εφημερίδα το “ΒΗΜΑ”, στην οποία υπήρχε αναφορά και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Σας παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα:

ΕΡΩΤΗΣΗ: “Επιλέξατε να περάσετε με μια σχετική διακριτικότητα το θέμα της Χρυσής Αυγής στην ταινία. Ποια είναι η άποψή σας για την Χρυσή Αυγή;”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: “Όλοι στην Ευρώπη μου έλεγαν παλαιότερα φοβόμαστε με αυτό που γίνεται στην Ελλάδα με 10% φασίστες. Θα μεγαλώσει. Τους απαντούσα ότι δεν θα μπορούσε να μεγαλώσει και σίγουρα θα πέσουν σαν τον πυρετό. Κάποια στιγμή πέφτει. Τους ψήφισαν απελπισμένοι άνθρωποι…”

Η βεβαιότητα του Κώστα Γαβρά στηριζότανε στα όσα γνωρίζει για ένα αδίστακτο πολιτικό σύστημα, το οποίο με τρόπους βρώμικους πολέμησε το Κίνημά μας. Και φρόντισε το σύστημα αυτό να δώσει ψεύτικες ελπίδες σε ανθρώπους, που πράγματι πίστευαν στην Χρυσή Αυγή και κλονίστηκε η πίστη τους από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τους. Όμως, η αλήθεια είναι ότι τίποτε δεν πρόκειται να γίνει για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου μας και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει η χρυσή ελπίδα των Ελλήνων για μια πραγματική εθνική αλλαγή!

Το γεγονός πάντως ότι ακόμη και ο Κώστας Γαβράς ασχολείται στην ταινία του με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ότι όλοι στην Ευρώπη, συζητούν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λέει πολλά για το τι είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απέναντι σε κάτι ανύπαρκτους ψευτοπατριώτες που της ασκούν κριτική.

Exit mobile version