Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμία εξήγηση για την πολυθρόνα από τα ντόπερμαν του Κούλη

Καμία εξήγηση για την πολυθρόνα από τα ντόπερμαν του Κούλη

Σε στάση προσοχής ο Κινέζος πρωθυπουργός – Toν… κινέζο έκανε ο Μητσοτάκης

Χούντα σκληρή επικρατεί στα ΜΜΕ της χώρας που όλα τους με ελάχιστες εξαιρέσεις γλείφουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Θεώρησαν φυσιολογικό το γεγονός και από πλευράς διπλωματικής πρέπον να είναι καθιστός ο πρωθυπουργός της Ελλάδας στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου! Τι συνέβη όμως στην Κίνα; Διαβάζουμε σχετικά:

“Κατά την επίσημη επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, στο Πεκίνο στην τελετή υποδοχής της χθες στο Πεκίνο από τον Κινέζο πρωθυπουργό Λι Κεκιάνγκ, είχαν τοποθετηθεί δύο καρέκλες προκειμένου οι δύο ηγέτες να είναι καθιστοί κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων των χωρών τους. Οι καρέκλες υπήρξαν ώστε να αποφευχθούν τα όποια σχόλια για την κατάσταση της υγείας της Μέρκελ. Μέρκελ και Κεκιάνγκ ήταν καθιστοί την περισσότερη ώρα. Όταν, όμως, ακούστηκε ο εθνικός ύμνος της Κίνας, ξαφνικά ο πρωθυπουργός της χώρας πετάχτηκε από την καρέκλα του, ενώ η Μέρκελ παρέμεινε ακίνητη.”

Πιο θλιβερό όμως από την στάση Μητσοτάκη είναι η στάση εφημερίδων, τηλεοπτικών σταθμών και δημοσιογράφων, που δεν βγήκε ούτε ένας να τον καταγγείλει και το θέμα πέρασε στα ψιλά…

Exit mobile version