Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πικρές Αλήθειες για την συγκέντρωση των πατριωτών της 7ης Σεπτεμβρίου 2019

Πικρές Αλήθειες για την συγκέντρωση των πατριωτών της 7ης Σεπτεμβρίου 2019

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους ήσαν παρόντες στην Θεσσαλονίκη στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου το απόγευμα της 7ης Σεπτεμβρίου 2019, για να διαμαρτυρηθούν για την στάση της κυβερνήσεως Μητσοτάκη, η οποία εφαρμόζει την συμφωνία των Πρεσπών, παρ’ όλο το γεγονός ότι πολλά στελέχη της είχαν χαρακτηρίσει την συμφωνία αυτή προδοτική και διεξήγαγαν έναν ολόκληρο προεκλογικό αγώνα με αιχμή το μείζον αυτό εθνικό ζήτημα!

Δυστυχώς όμως, πρέπει να πούμε ότι η συγκέντρωση αυτή δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε να ήταν και να καταγγείλουμε την βρώμικη μεθόδευση κάποιων επαγγελματιών “μακεδονομάχων”, που για πολλούς μήνες έπαιξαν ένα ύπουλο παιχνίδι εις βάρος του Ελληνικού λαού, εξαπατώντας τον βάναυσα.

Οι ίδιοι αυτοί κύκλοι φρόντισαν να σαμποτάρουν με κάθε μέσον την συγκέντρωση αυτή έτσι ώστε να μην έχει επιτυχία. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όπως γνωρίζετε ήταν εκεί και έδωσε το αγωνιστικό της παρόν. Πολλοί όμως απ’ αυτούς οι οποίοι μας κατηγορούν και παριστάνουν τους “πατριώτες” και κάποιοι τους ασυμβίβαστα “εθνικιστές” ήταν κραυγαλέα ΑΠΟΝΤΕΣ, δείχνοντας αυτό που ήταν και αυτό που είναι δηλαδή προβοκάτορες ενός διεφθαρμένου αστικού φιλελεύθερου κόμματος στην υπηρεσία του οποίου λειτούργησαν και προεκλογικά αλλά και τώρα μετά τις εκλογές.

Exit mobile version