Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επικίνδυνη σωματική βλάβη με το θύμα να αρνείται εξέταση από ιατροδικαστή!

Επικίνδυνη σωματική βλάβη με το θύμα να αρνείται εξέταση από ιατροδικαστή!

Αθώωση πρότεινε η Εισαγγελική Αρχή σε μία από τις δίκες εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για ένα από τα περιστατικά που δημιούργησαν το ζοφερό κλίμα των διώξεων και των αποκλεισμών. Διαβάζουμε από την αγόρευση του Εισαγγελέως το παρακάτω:

Η απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη: «Θα πρέπει να εξετάσουμε αν πράγματι οι βλάβες του πολιτικού ενάγοντα ήταν επικίνδυνες. Ο ίδιος αρνήθηκε την εξέτασή του από ιατροδικαστή και δεν προσκομίστηκε ποτέ σχετική ιατρική βεβαίωση. Αναγκαστικά θα βασιστούμε στις καταθέσεις των μαρτύρων, οι οποίες είναι αντιφατικές και δεν δείχνουν το μέγεθος των βλαβών. Ο πολιτικώς ενάγων μίλησε για 15 άτομα που τον χτυπούσαν αλλά δεν έχουμε άλλη κατάθεση σχετική, δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες». Σύμφωνα με την εισαγγελέα, η βλάβη του παθόντα δεν φέρει τα χαρακτηριστικά επικίνδυνης και για αυτό θα πρέπει να μετατραπεί η κατηγορία σε απλή σωματική που «ένεκα της απειλούμενης ποινής έχει παύσει υφ’ όρων».

Πως είναι δυνατόν χωρίς εξέταση από Ιατροδικαστή και μάλιστα με κατηγορηματική άρνηση του θύματος να εξεταστεί από Ιατροδικαστή να χαρακτηρίζεται ένα αδίκημα ως επικίνδυνη σωματική βλάβη; Όλα αυτά έγιναν κάτω από το διεφθαρμένο καθεστώς Σαμαρά, όταν στήθηκε η πολιτική σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Exit mobile version