Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν ένας υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον “μακεδονομάχο” Άδωνι

Όταν ένας υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον “μακεδονομάχο” Άδωνι

Η αποστολή εγγράφων του Άδωνι Γεωργιάδη προς τα Σκόπια με τον προσδιορισμό “Βόρεια Μακεδονία” σχολιάστηκε από τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Κατρούγκαλο με τα λόγια: “Από την στιγμή που και ο Άδωνις είδε το φως το αληθινό, θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι στην αναγκαστική ανώμαλη προσγείωση της Ν.Δ. για την συμφωνία των Πρεσπών. Κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος, όπως ο κ. Δένδιας αντιλαμβάνεται ότι τα διχαστικά και δημαγωγικά περί προδοσίας για τα οποία μιλούσαν προεκλογικά ο πρόεδρος και η Νέα Δημοκρατία δεν έχουν καμία σχέση με τα περί επιζήμιας συμφωνίας”.

Ο ίδιος ο “μακεδονομάχος” Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από το twitter απάντησε σε πολίτες που τον έψεγαν για την προδοτική στάση του, ότι είναι απόλυτα… συνεπής: Είχε μάλιστα το θράσος να ισχυριστεί ότι ως πολίτης τους αποκαλεί Σκοπιανούς, αλλά ως υπουργός της κυβέρνησης τους αποκαλεί ως “Βόρεια Μακεδονία”. Δηλαδή εντός Ελλάδος είναι ακόμα… “μακεδονομάχος” και εκτός συνόρων γίνεται… ΤΣΙΠΡΑΣ!

Μία ακόμη απόδειξη για το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξε προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία. Όσοι παραμένουν συνεπείς στην θέση τους ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική, επιτέλους ας καταλάβουν την εθνική μειοδοσία της Νέας Δημοκρατίας.

Exit mobile version