Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χάσαμε την Μακεδονία, αλλά η ΝΔ θα σώσει τους μακεδονικούς… χαλβάδες!

Χάσαμε την Μακεδονία, αλλά η ΝΔ θα σώσει τους μακεδονικούς... χαλβάδες!

Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ θα υπάρξει στην Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Στην ατζέντα των συνομιλιών, ψευδώς αναφέρεται από τα φίλα προσκείμενα στην ΝΔ, μέσα ενημέρωσης, ότι αναμένεται να βρεθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, για την οποία υπενθυμίζεται πως η ΝΔ έχει δεσμευθεί ότι θα σεβαστεί και άλλωστε την εφαρμόζει κατά γράμμα.

Το μοναδικό σημείο που θα θέσει προς συζήτηση ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι το ζήτημα των… μακεδονικών προϊόντων. Ναι καλά διαβάσατε! Μπορεί να δώσαμε το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας, όμως ο Μητσοτάκης θα δώσει μάχες για τον Μακεδονικό… χαλβά!

«Μίλησα για προστασία των μακεδονικών προϊόντων, μίλησα για το brand της Μακεδονίας. Όταν ακούει ο άλλος Μακεδονία θα πρέπει να ακούει τη δική μας Μακεδονία. Θα πρέπει να υποστηρίξουμε τη δική μας πολιτιστική κληρονομιά», είχε δηλώσει κατά τη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και ποια είναι η “κληρονομιά” για τους γαλάζιους συριζαίους; ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ… Ως εκεί φτάνει ο “πατριωτισμός” των νεοφιλελεύθερων.

Οπότε πατριώτες κερδάμε. Κανονικά θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους φουσκωμένοι από εθνική υπερηφάνια για την «εθνοσωτήριο» κυβέρνηση του Μητσοτάκη που είναι… ανυποχώρητος για τους χαλβάδες και τα κρασιά! Καλά κρασιά…

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Exit mobile version