Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, η ΝΔ και η καθυστέρηση στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, η ΝΔ και η καθυστέρηση στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Ένα από τα πλέον ύπουλα επιχειρήματα των κομματαρχών της Νέας Δημοκρατίας ήταν ότι υπάρχει καθυστέρηση σκόπιμη στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ότι υπάρχει συνεννόηση υπόγεια μεταξύ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του ΣΥΡΙΖΑ για να καθυστερήσει η δίκη!

Βεβαίως και ο ισχυρισμός τους αυτός δεν είχε καμία βάση και το έχουμε αναλύσει το θέμα αυτό, αφού η δικογραφία η ογκώδης με τους εκατοντάδες μάρτυρες, που είναι η αιτία της καθυστερήσεως, έγινε επί Νέας Δημοκρατίας. Αυτά είναι όμως λεπτομέρειες, τις οποίες δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος και έτσι επειδή ο μέσος Έλληνας δυστυχώς είναι φιλύποπτος και κακοήθης πίστευε αυτή την αθλιότητα της Νέας Δημοκρατίας εναντίον μας.

Και βγαίνει τώρα στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, η οποία είναι γνωστό ότι ακολουθεί γραμμή Ν.Δ. και μάλιστα σκληρά, άρθρο συντάκτη της και μάλιστα αριστερού, ο οποίος σε άρθρο του για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γράφει αναφερόμενος στην καθυστέρηση της δίκης: “Δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ασφαλώς ότι επρόκειτο για εσκεμμένη μεθόδευση.”

Παραδέχονται δηλαδή ότι δεν υπήρξε συνεννόηση όπως έλεγαν τα φερέφωνά τους μεταξύ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ΣΥΡΙΖΑ για την καθυστέρηση της δίκης. Με τέτοια ύπουλα κτυπήματα και βασιζόμενοι στην ηλιθιότητα και την κακοήθεια του μέσου ψηφοφόρου πολέμησαν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Exit mobile version