Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Σημαία μόνο σε Έλληνες (άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου)

Η Σημαία μόνο σε Έλληνες (άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου)

Ενάντια στον εθνομηδενισμό φιλελεύθερων και μπολσεβίκων: Ο εθνομηδενισμός έχει δύο πρόσωπα, το ένα είναι ξεκάθαρα προελεύσεως μαρξιστικής και το άλλο φιλελεύθερο.

Ο φιλελευθερισμός όπως και ο μπολσεβικισμός γεννήθηκαν σαν συστήματα πολιτικά μέσα από την Γαλλική Επανάσταση ενάντια στην Ιδέα του Έθνους, ενός Έθνους ευλογημένου από τον Θεό με μία ύπαρξη διαχρονική μέσα στην Ιστορία. Δεν πρέπει λοιπόν να μας κάνουν εντύπωση αποφάσεις της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες είναι εξ ίσου εθνομηδενιστικές με τις αποφάσεις της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.

“Μία μοιραία σύγχυση εν ονόματι του αντικομμουνισμού”

Στην πολιτική ζωή της Ελλάδος υπάρχει εδώ και 70 χρόνια μία μοιραία σύγχυση εν αονόματι του αντικομμουνισμού, σύγχυση η οποία καλλιεργήθηκε έντονα την περίοδο του ψυχρού πολέμου, ότι ο φιλελευθερισμός εκφράζει και τον Εθνικισμό. Μέσα στα πλαίσια ενός σκληρού κομματικού και πελατειακού κράτους οι Εθνικιστές σύρθηκαν πολιτικά στο άρμα της κατά περίστασιν φιλελεύθερης παρατάξεως(μετά το 1974 στην ΝΔ) με μοναδική εξαίρεση το πρωτοπόρο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που χάραξε πολιτικά και Ιδεολογικά όρια, τα οποία συνοψίζονται στο σύνθημα “ούτε φιλελευθερισμός, ούτε μπολσεβικισμός, ούτε Μαρξ, ούτε Ρόκφελερ”.

Τελευταίο χαρακτηριστικό γεγονός, που δείχνει προς τα που βαδίζει το νεοελληνικό κράτος, το οποίο γίνεται όλο και λιγότερο εθνικό, η απόφαση της ανεξάρτητης αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων, η οποία ζητεί από το Υπουργείο Παιδείας να σταματήσει η αναγραφή το θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα επίσημα πιστοποιητικά σπουδών των σχολείων! Το Υπουργείο Παιδείας της κυβερνήσεως Μητσοτάκη έβγαλε σχετική ανακοίνωση ότι θα… μελετήσει την σχετική απόφαση και καταλήγει τονίζοντας ότι θα… συμμορφώνει την πολιτική του με τις αποφάσεις των ανεξαρτήτων αρχών!

“Για εμάς τους Χρυσαυγίτες το η Σημαία στους “άριστους” δεν είναι αρκετό!”

Απόλυτα σχετική με την ανακοίνωση αυτή του Υπουργείου Παιδείας και η απόφασή του να μην κληρώνεται ο Σημαιοφόρος κάθε σχολείου, αλλά να δίδεται η Σημαία στους πρώτους μαθητές. Επαναλαμβάνω “στους πρώτους μαθητές” και όχι στους Έλληνες οι οποίοι θα είναι πρώτοι μαθητές.

Η απόφαση αυτή του Υπουργείου δεν αποκλείει επομένως να έχουμε Σημαιοφόρους είτε με μαντίλες, είτε αλλοδαπούς από την Ασία, την Αφρική ή οποιοδήποτε άλλο μέρος της Γης. Είναι γνωστό εξ άλλου ότι το αριστερό κατεστημένο, το οποίο επικρατεί στον χώρο των καθηγητών, μοιράζει βαθμολογίες στους αλλοδαπούς μόνο και μόνο γι’ αυτό τον λόγο.

Η Σημαία όμως κάθε σχολείου δεν είναι μία οποιαδήποτε Σημαία, η οποία συμβολίζει αποκλειστικά και μόνον το σχολείο. Είναι η Σημαία του Έθνους μας και γι΄ αυτό το λόγο, για εμάς τους Χρυσαυγίτες το η Σημαία στους “άριστους” δεν είναι αρκετό!

Ας θυμηθούμε επί του προκειμένου, την περίπτωση του Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος το 2013 ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητος τόσο σε τηλεοπτικούς σταθμούς, όσο και εφημερίδες για το εάν θα έπρεπε να κρατήσει την Ελληνική Σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου όντας αλλοδαπός. Τότε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και το σύνολο της αριστεράς, αλλά και “πεφωτισμένοι” φιλελεύθεροι της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησαν όσους Έλληνες εκφράζαν την αντίθεσή τους σαν “ρατσιστές” και μάλιστα ο τότε πρόεδρος της Δημοκρατίας Στεφανόπουλος επικαλέστηκε τον Ισοκράτη, διαστρεβλώνοντας την γνωστή του ρήση περί της Ελληνικής Παιδείας. Χρόνια αργότερα ο Τσενάι που ήθελαν να κρατά την Σημαία των Ελλήνων στην παρέλαση είχε δηλώσει: “Δεν αισθάνομαι Έλληνας. Με έβαλαν να πω τα αντίθετα όταν ήμουν μικρός…”.

Η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ξεκάθαρη: Η Σημαία μόνον σε Έλληνες!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η μοναδική Εθνική Αντίσταση ενάντια στην ξενόδουλη τυραννία

Η πατριδοκαπηλία της Νέας Δημοκρατίας δεν σταματά εδώ! Με αιχμή της προπαγάνδας τους την νεοδημοκρατική πλέον εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, η οποία έγραψε “επανέρχονται και οι μακεδονομάχοι στα βιβλία της Ιστορίας”, επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για το γεγονός ότι αποδέχεται πλήρως την συμφωνία των Πρεσπών επάνω στην οποία έκανε μία άθλια ψηφοθηρία και κέρδισε με το ποσοστό που κέρδισε τις εκλογές. Την ίδια ώρα που αποδέχεται η κυβέρνηση, οι φιλελεύθεροι της Ν.Δ., το “Βόρεια Μακεδονία” για τα Σκόπια ενάντια στην θέληση του Λαού, ενάντια στην εθνική μας ιστορία, προσπαθεί με τέτοιου είδους ενέργειες να καλλιεργήσει εντυπώσεις ότι δήθεν κάτι άλλαξε. Δεν άλλαξε τίποτε και η συμφωνία των Πρεσπών είναι απόλυτα σεβαστή από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι γεγονός ότι δύο μήνες μετά τις εκλογές επικοινωνιακά η Νέα Δημοκρατία έχει τον πλήρη έλεγχο της καταστάσεως και είναι επίσης γεγονός ότι εξαπάτησε πολλούς καλούς Έλληνες, οι οποίοι θα ήταν την 7η Ιουλίου στο πλευρό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να την ψηφίσουν με γνώμονα θέσεις τις οποίες ουδέποτε στην πραγματικότητα είχε και σαν κυβέρνηση ασφαλώς και δεν θα τις σεβαστεί. Όλοι αυτοί ασφαλώς και θα αντιληφθούν σύντομα ότι έπεσαν θύματα μιας πολιτικής απάτης.

Δύο μήνες έχουν περάσει από τις εκλογές και ένα ολόκληρο σύστημα με δημοσιεύματα σε εφημερίδες, διαδίκτυο και τηλεοπτικούς σταθμούς, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κτυπήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Έφτασαν στο σημείο για ένα πανό, το οποίο αποσύρθηκε για επιδιόρθωση, να γράφουν  ότι έκλεισαν τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Πειραιά και φυσικά να μη δημοσιεύουν την απάντησή μας. Ένας ανελέητος πόλεμος γίνεται ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό δείχνει ότι είμαστε η μοναδική Εθνική Αντίσταση αυτού του Λαού ενάντια στην ξενόδουλη τυραννία.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version