Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν εμπιστεύονται οι Έλληνες ούτε ΗΠΑ, ούτε Ευρώπη!

Δεν εμπιστεύονται οι Έλληνες ούτε ΗΠΑ, ούτε Ευρώπη!

Πολιτική έρευνα έγινε σε 14 χώρες της Ευρώπης σύμφωνα με την οποία:  “Μία πιο ανεξάρτητη Ευρώπη, ικανή να υψώσει το ανάστημά της ακόμα και απέναντι στις ΗΠΑ, θέλουν οι Ευρωπαίοι, σύμφωνα με τα ευρήματα μιας νέας μεγάλης έρευνας της εταιρείας YouGov για λογαριασμό της δεξαμενής σκέψης European Council on Foreign Relations. Από την έρευνα, με 60.000 συμμετέχοντες σε 14 ευρωπαϊκές χώρες, προκύπτει η επιθυμία των Ευρωπαίων για μία ισχυρή Ε.Ε., με κοινή, συνεκτική εξωτερική πολιτική.”

Αυτό το οποίο γράφεται εντός εισαγωγικών δεν ανταποκρίνεται στην θέληση του Ελληνικού λαού σύμφωνα με την ίδια την έρευνα.

Ας δούμε τι απάντησαν οι Έλληνες στο ερώτημα ποια δύναμη εμπιστεύεστε περισσότερο; Τις ΗΠΑ ή την Ευρωπαϊκή Ένωση; Μόνο ένα 12% απάντησε ότι εμπιστεύεται τις ΗΠΑ και είναι το ποσοστό αυτό μια απάντηση στον αυτοδιαφημιζόμενο Πάιατ ότι έφερε την αμερικανοφιλία στην Ελλάδα… μόλις ένας στους τέσσερεις Έλληνες, δηλαδή το 25% δήλωσε ότι εμπιστεύεται την Ευρώπη και τόσοι είναι οι ευρωλιγούρηδες. Αντίθετα ένα 58% δήλωσε ότι δεν εμπιστεύεται ούτε ΗΠΑ, ούτε Ευρώπη και θέλει ασφαλώς μία ισχυρή εθνική πολιτική.

Exit mobile version