Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έξω από την Ευρώπη και μέσα στην Ελλάδα θέλει η Ε.Ε. τους λαθρομετανάστες

Έξω από την Ευρώπη και μέσα στην Ελλάδα θέλει η Ε.Ε. τους λαθρομετανάστες

Πρώτο θέμα στις ειδήσεις για μέρες ολόκληρες η μεταφορά 1.500 λαθρομεταναστών από την Λέσβο. Ήδη μέσα στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου ήλθαν διπλάσιοι από αυτούς! Διαβάζουμε σχετικά: “Σύμφωνα με στοιχεία των «ΝΕΩΝ», τις πρώτες εννέα ημέρες του Σεπτεμβρίου έφτασαν στα ελληνικά νησιά και κυρίως στη Λέσβο 2.720 πρόσφυγες και μετανάστες.”

Έγραψε για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της στάσεως της Ευρώπης το εξής η εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, η οποία αποτελεί όργανο της κυβερνητικής προπαγάνδας: “Εδώ και τρία χρόνια, η Ε.Ε. πληρώνει άλλες χώρες για να κρατούν τους αιτούντες άσυλο μακριά από την Ευρώπη και τα λαϊκιστικά και αντιμεταναστευτικά κόμματά της. Η Ένωση πλήρωσε έτσι δισεκατομμύρια για να εμποδίσει τους πρόσφυγες να περάσουν στην Ελλάδα, χρηματοδότησε τη λιβυκή ακτοφυλακή για να συλλαμβάνει και να επιστρέφει πλοία στη Βόρεια Αφρική και δημιούργησε κέντρα φιλοξενίας στον μακρινό Νίγηρα.”

Εκτός της Ευρώπης πιθανώς να τους θέλει η Γερμανία και η Γαλλία, εκτός της Ελλάδος όμως όχι! Και η απόδειξη γι’ αυτό δεν είναι μόνο τα δύο τουλάχιστον εκατομμύρια αλλοδαποί που ζούνε στην Πατρίδα μας, αλλά και το γεγονός ότι συνεχίζεται χωρίς διακοπή η είσοδος και άλλων στην χώρα μας! Και το προκλητικό απέναντι στον Ελληνικό Λαό από τις κυβερνήσεις τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της Ν.Δ. τώρα είναι ότι δεν απαιτούν από τις άλλες χώρες της Ευρώπης να μοιραστούμε το πρόβλημα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 3.500 νέοι λαθρομετανάστες μέσα σε 12 ημέρες και μόνο διά θαλάσσης!

Exit mobile version