Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρχισαν να έρχονται λαθρομετανάστες και από την Βουλγαρία

Άρχισαν να έρχονται λαθρομετανάστες και από την Βουλγαρία

Πολύ άσχημη υποδοχή έχουν όσοι λαθρομετανάστες τολμήσουν να μπουν στην Βουλγαρία και για τον λόγο αυτό προτιμούν να έρχονται κατ’ ευθείαν στην Ελλάδα. Όσοι κάνουν το λάθος και περάσουν τα βουλγαρικά σύνορα στην Ανατολική Θράκη, ληστεύονται κυριολεκτικά και οδηγούνται στα σύνορα με την Ελλάδα. Στις περιπτώσεις όπου δεν είναι αυτό εφικτό φυλακίζονται κάτω από πολύ σκληρές συνθήκες. Έτσι λοιπόν για όσους ξέρουν δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός που συνέβη στο Ορμένιο.

Μεγάλο πρόβλημα έχει ο Έβρος μετά την αναστολή λειτουργίας φυλακίων των συνόρων. Εκατοντάδες λαθρομετανάστες μέχρι τώρα και χιλιάδες όπως φαίνεται στο άμεσο μέλλον μπαίνουν στην χώρα μας και από την Βουλγαρία.

Χαρακτηριστικές ήταν οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας που δείχνουν την εισβολή 26 γυμνών αλλοδαπών στο Ορμένιο. “Κάποιοι” από τη Βουλγαρία αφού έγδυσαν στην κυριολεξία τους αλλοδαπούς, τους έστειλαν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι “κάποιοι” δεν είναι άλλοι από τις αρχές των συνόρων της Βουλγαρίας που ενεργούν με αυτό τον τρόπο με την σιωπηλή έγκριση των ανωτέρων τους.

Έτσι, οι Έλληνες συνοριοφύλακες τους περιμένουν κατόπιν εντολών για να τους μεταφέρουν στο κέντρο προσωρινής κράτησης Φυλακίου Ορεστιάδας. Το πέρασμα στο συγκεκριμένο σημείο των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων είναι χερσαίο και σε γενικές γραμμές πιο εύκολο από το να προσπαθήσεις να περάσεις το ποτάμι.

Τι γίνονται τώρα στην συνέχεια οι λαθρομετανάστες; Βρίσκουν στέγη, τροφή και παίρνουν και μισθό! Αυτή είναι η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ.

Exit mobile version