Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βροντούν… κανόνια μέσα στη ΝΔ: «Ο Κυριάκος μας παραπλάνησε»

Βροντούν… κανόνια μέσα στη ΝΔ: «Ο Κυριάκος μας παραπλάνησε»

«Μας έπεισε να τον ψηφίσουμε για να απαλλαγεί η πατρίδα από την λαίλαπα του Τσίπρα και της παρέας του και να αλλάξει σελίδα. Δυστυχώς το μόνο που άλλαξε είναι το παρουσιαστικό και η συμπεριφορά των κυβερνώντων. Πλέον φοράνε γραβάτες και γενικότερα τηρούν τα προσχήματα όσον αφορά τους κανόνες της αστικής δημοκρατίας.»

Έτσι αρχίζει το άρθρο που φιλοξενεί σήμερα ιστοσελίδα των κύκλων της ΝΔ και που φέρει τον τίτλο… «Οι Πρέσπες του Κυριάκου». Σε αυτό αναφέρεται στα μεγάλα «αγκάθια» που γκρεμίζουν την ψεύτικη εικόνα της απόλυτης πολιτικής κυριαρχίας της ΝΔ, που δεν είναι άλλα, από την προδοσία της Μακεδονίας, το λαθρομεταναστευτικό και τα ελληνοτουρκικά.

Φυσικά κανέναν δεν εξαπάτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εις ό,τι αφορά την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Το αντίθετο! Είχε ξεκαθαρίσει προς όλους, ότι ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ από αυτή την συμφωνία και θα την ΣΕΒΑΣΤΕΙ. Οπότε κακώς σήμερα κάποιοι αισθάνονται σαν «εξαπατημένοι σύζυγοι» γιατί ο σημερινός πρωθυπουργός ήταν πάντοτε υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας.

Όμως τα… κανόνια βροντούν στο εσωτερικό της ΝΔ και για το ζήτημα της διαπλοκής. Διαβάζουμε χαρακτηριστικά: «Στο μέτωπο της διαφθοράς και της διαπλοκής η… παράδοση συνεχίζεται: Έργα που δίνονται σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες συνοδευόμενα με τις απαραίτητες πομφόλυγες περί ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας, όπως το Ελληνικό. Πρέπει να μας θεωρούν εντελώς κουτούς όταν μιλούν για 70.000 νέες θέσεις εργασίας. Ήδη η αγορά γελάει. Οι μόνοι ευνοημένοι όπως λέει χαρακτηριστικά θα είναι οι… καζινάδες. Εκδότες με στενές σχέσεις που στηρίζουν την κυβέρνηση ευελπιστώντας σε ανταλλάγματα…»

Αυτό που είναι βέβαιον είναι ότι οι ισορροπίες στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας είναι τόσο εύθραυστες, όσο και οι δήθεν διαχωριστικές πολιτικές γραμμές του Μητσοτάκη από τον Τσίπρα. Όταν θα καταλαγιάσει το λιβάνισμα των ΜΜΕ γιατί πλέον κάποια πράγματα δεν θα μπορούν να μένουν ασχολίαστα – όπως ήδη συμβαίνει με τους λαθρομετανάστες και αύριο θα συμβεί με τα ελληνοτουρκικά… – τότε κάποιοι θα αναλάβουν με μεγάλη ευχαρίστηση να… κοντύνουν το πολιτικό μπόι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η στιγμή που οι Έλληνες θα αναζητήσουν την καθαρή φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών δεν αργεί. Γιατί μόνον οι Εθνικιστές μπορούν να δώσουν απαντήσεις στα φλέγοντα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα, πάνω στα οποία η ΝΔ απλώς συνεχίζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Ν.Κ.

Exit mobile version