Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Εθνική” Παιδεία δεν γίνεται με την “Lady Bilderberg”

“Εθνική” Παιδεία δεν γίνεται με την “Lady Bilderberg”

Το θράσος και η υποκρισία των “προοδευτικών” δεν έχει όρια! Καταγγέλλουν την νέα υπουργό Παιδείας και όχι Εθνικής Παιδείας βεβαίως, Νίκη Κεραμέως, για την δήλωσή της ότι η Παιδεία έχει σκοπό την καλλιέργεια εθνικής συνειδήσεως! Να μην ανησυχούν… Τίποτε τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Και εάν έχουν αμφιβολία ας θυμηθούν την πρόσφατη απόφαση της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων, που καταργεί Εθνικότητα και Θρησκεία στα απολυτήρια και στα πιστοποιητικά των σχολείων. Και τι είπε η Νίκη Κεραμέως για την απόφαση αυτή;

Ότι το Υπουργείο είναι υποχρεωμένο να σέβεται και να ακολουθεί τις αποφάσεις των ανεξάρτητων αρχών και δηλαδή επί του προκειμένου να καταργήσει ιθαγένεια και θρήσκευμα!

Τι φοβούνται λοιπόν; Ας μην έχουν αμφιβολία η πολιτική της παγκοσμιοποίησης και της καταστροφής του Εθνικού κράτους με την βοήθεια της α-παιδείας του αντιρατσισμού και του ψευτοανθρωπισμού θα συνεχιστεί κανονικά. Δεν είναι δυνατόν να ακολουθήσει άλλη πολιτική η Νίκη Κεραμέως, που ήταν παρούσα και συμμετείχε στις εργασίες της τελευταίας συνεδριάσεως της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η υπουργός Παιδείας του Μητσοτάκη φωτογραφήθηκε με ανήλικα παιδιά σε «κέντρο φιλοξενίας» της Λέρου όπου σημείωσε την «άοκνη και συγκινητική προσπάθεια των εκπαιδευτικών μας και του λοιπού προσωπικού να στηρίξουν τα παιδιά των προσφύγων και να υπηρετήσουν στην πράξη το πρότυπο της εκπαίδευσης χωρίς αποκλεισμούς.»

Exit mobile version