Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαν στο σπίτι τους… Τούρκοι επιτέθηκαν σε Έλληνα στην Σάμο, επειδή άκουγε την Θεία Λειτουργία!

Σαν στο σπίτι τους... Τούρκοι επιτέθηκαν σε Έλληνα στην Σάμο, επειδή άκουγε την Θεία Λειτουργία!

Οι τουρκικές προκλήσεις συνεχίζονται αδιάκοπα ακόμα και εντός της Ελληνικής επικράτειας, αφού οι νεοραγιάδες κυβερνώντες έχουν παραδώσει γη και ύδωρ στους “φίλους” γείτονες. Πέρα από την βάρβαρη “πολιτισμική” εισβολή με τα τουρκοσήριαλ και τα χαμηλής ποιότητας τηλεπαιχνίδια του Ατζούν, οι τούρκοι καταλαμβάνουν την Πατρίδα μας με αγορές ακινήτων και συμπεριφέρονται ως έποικοι μέσα στην Ελλάδα!

Την περασμένη Τρίτη στην περιοχή Παγώνδα Σάμου τούρκοι υπήκοοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν βαριά 73χρονο Έλληνα, επειδή άκουγε στο ραδιόφωνο τον σταθμό της Εκκλησίας.

Όπως κατήγγειλε η κα Κατερίνα Στάθαινα: «Οκτώ παρά το πρωί της Τρίτης, καθόταν ο μπαμπάς μου έξω στο πλατύσκαλο του σπιτιού είχε βάλει ένα τρανζιστοράκι και άκουγε εκκλησιαστική λειτουργία. Απέναντι που έχει ένα σπίτι που μένουνε αυτοί οι Τούρκοι, βγήκε ο ένας και τραβούσε με το κινητό του βίντεο. Το έφερε μέσα στο πρόσωπο του μπαμπά μου, τον έσπρωξε ο μπαμπάς μου λίγο πίσω και αυτός άρχισε να τον χτυπά με μπουνιές στην κοιλιά. Μέχρι να πάρει ο μπαμπάς τα πάνω του και να αρχίσει να χτυπάει για να τον αποφύγει, ήρθανε άλλοι δύο».

Σύμφωνα με την μαρτυρία ήταν τρεις τούρκοι και τον χτυπούσαν με κλωτσιές σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Ο πατέρας της κας Στάθαινας είναι 73 ετών, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Σάμου, το πόδι του μπήκε σε νάρθηκα λόγω εξάρθρωσης κνήμης, το πρόσωπο του έχει πολλά χτυπήματα και είναι πρησμένο από τη δεξιά πλευρά, ενώ αναμένεται η ιατρική γνωμάτευση.

Ήδη από μέρους της οικογένειας έχει κατατεθεί μήνυση, ενώ γίνονται προσπάθειες από την κα Στάθαινα συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των κατοίκων. Πώς θα αντιδράσει άραγε το ελλαδικό ΥΠ.ΕΞ; Μήπως με μια νέα κουμπαριά;

 

 

Exit mobile version