Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απειλή ιστορικού αφανισμού του Έθνους – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

O λαός μας ζει τους τελευταίους δύο μήνες μέσα σε ένα καθεστώς απόλυτης πολιτικής αποχαυνώσεως. Χορτασμένος από τις προεκλογικές εξαγγελίες της σημερινής κυβερνήσεως, οι οποίες φυσικά και δεν έγιναν πράξη, αντιμετωπίζει παθητικά τα μεγάλα προβλήματα του Ελληνισμού, τα οποία παραμένουν σε κατάσταση κρίσιμη. Τουρκική απειλή, λαθρομετανάστευση, οικονομική κρίση, όλα πιστεύουν ότι λύθηκαν, αλλά στην πραγματικότητα τίποτε δεν έχει αντιμετωπιστεί, αλλά ελπίζουν ότι ΘΑ αντιμετωπιστούν. Είναι όμως όλοι τους ή μάλλον η πλειοψηφία απόλυτα ευχαριστημένοι και πρώτα απ’ όλα είναι ευχαριστημένο το πολιτικό κατεστημένο, γιατί έθεσε εκτός Βουλής την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Συνεχίζουν με λύσσα τον πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής

Σε κάθε διεθνή του συνάντηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κομπάζει για το κατόρθωμά του αυτό, το οποίο όμως δεν είναι αποκλειστικά έργο δικό του. Για του λόγου του αληθές, έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος Παντελής Καψής: “Σε ένα πολιτικό περιβάλλον ρευστό, το οποίο χαρακτηρίζεται από πρωτόγνωρες ανατροπές, είναι πάντα ανάγκη να αναζητούνται περιθώρια συνεργασίας και συναίνεσης, ακόμα και μεταξύ ορκισμένων αντιπάλων, για την προστασία μείζονων αγαθών. Η αλήθεια είναι ότι ως ένα βαθμό αυτό συμβαίνει και στην Ελλάδα. Ο τρόπος που αντιμετώπισε το πολιτικό σύστημα τη Χρυσή Αυγή, για παράδειγμα, ήταν ένα εξαιρετικά θετικό φαινόμενο.”

“Συνεργασία” και “συναίνεση” λοιπόν μεταξύ “ορκισμένων αντιπάλων”, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, για τον κοινό σκοπό, την αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και κατά τα άλλα η Νέα Δημοκρατία κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συνεργάζεται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο ΣΥΡΙΖΑ την Νέα Δημοκρατία για τον ίδιο λόγο. Στην πραγματικότητα, συνεργάστηκαν άψογα και όχι μόνον αυτοί ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό ήταν ένα ζήτημα κρίσιμο για όλο το πολιτικό σύστημα. Και  ο πόλεμος αυτός δεν τέλειωσε το βράδυ της Κυριακής της 7ης Ιουλίου 2019.
Είναι πλέον φανερό ότι για τις 3.700 ψήφους που έλειψαν (εάν έλειψαν…) από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 και δεν κατόρθωσε να εισέλθει και πάλι στην Βουλή, εργάστηκαν όχι πολλοί, αλλά ΟΛΟΙ!

Πλήθος τα δημοσιεύματα τόσο από πλευράς Νέας Δημοκρατίας, όσο και από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ για την ικανοποίηση τους ότι ετέθη εκτός κοινοβουλίου το Εθνικιστικό Κίνημα και βεβαίως και δεν ανησυχούν καθόλου για την δήθεν “ακροδεξιά” του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ και στην συνέχεια από Καρατζαφέρη και Ν.Δ., Κυριάκου Βελόπουλου. Όλοι μαζί, το αμαρτωλό καθεστώς των ΜΜΕ και το πολιτικό κατεστημένο έδωσαν την μάχη κατά του Εθνικιστικού Κινήματος, προβαίνοντας σε πλήθος παρανομιών και καταργώντας κατ’ ουσίαν ό,τι προέβλεπε ο νόμος για τα δικαιώματα των κομμάτων στην προεκλογική περίοδο.

Όλοι είχαν δικαιώματα εκτός Χρυσής Αυγής!

Όλοι είχαν δικαιώματα εκτός από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το κράτος δεν ήταν στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας, αλλά του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό αποδεικνύει πόσο ψεύτικο ήταν το επιχείρημα της προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας ότι υπάρχει συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής. Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου τελείωσαν και βλέπουμε επί δύο ολόκληρους μήνες έναν πρωτοφανή πόλεμο σε διαδίκτυο, τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Έναν βρώμικο πόλεμο, πόλεμο ψυχολογικό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τέλειωσε, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει!

Και όμως, παρ’ όλα αυτά μέσα σε καθεστώς ολοκληρωτικού αποκλεισμού και μιας προπαγάνδας συντριπτικής, χωρίς αντίλογο, σε δύο δημοσκοπήσεις, οι οποίες δημοσιεύθηκαν, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει το 2%, που σημαίνει ότι ένας ισχυρός πυρήνας παραμένει συσπειρωμένος γύρω από το Κίνημά μας και δεν τέλειωσε τίποτε για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Φυσικά και δεν λύθηκαν τα μεγάλα προβλήματα του λαού μας μέσα σε αυτήν την απόλυτη ευωχία της κυβερνητικής προπαγάνδας, που τα θέλει όλα ωραία και καλά. Το αντίθετο συμβαίνει. Και για το θέμα αυτό στην Καθημερινή της Κυριακής 25 Αυγούστου 2019 έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα αργεί να πεθάνει» ο καθηγητής κ. Γιανναράς, άρθρο στο οποίο γράφοντας για την σημερινή κατάσταση της χώρας χρησιμοποιούσε την έκφραση “έσχατος ευτελισμός της πολλαπλής επιτρόπευσης” και στην συνέχεια του κειμένου του παρέθετε συγκεκριμένους σοβαρούς λόγους, οι οποίοι συνιστούν απειλές ιστορικού αφανισμού του Έθνους μας. Στην αρχή μάλιστα του άρθρου του τόνιζε ότι η απειλή ιστορικού αφανισμού αιτιολογούσε πάντοτε στον ιστορικό χρόνο μια “εκτροπή” από την ομαλότητα, πράγμα το οποίο δεν μπορεί να συμβεί στην εποχή μας σύμφωνα με το κείμενό του, αλλά και τον πολιτικό “καθωσπρεπισμό”, μίας εφημερίδας όπως η “Καθημερινή”.

“Κίνδυνος ιστορικής εξαφάνισης του Ελληνισμού”

Συγκεκριμένα έγραψε: “Οι απειλές ιστορικού αφανισμού μας αιτιολογούσαν πάντοτε κάποια εκτροπή από την ομαλότητα, συνήθως δικτατορία. Για κάθε αυθαίρετη αναστολή λειτουργίας του Συντάγματος υπήρχε επίκληση κινδύνου για την κρατική μας επιβίωση. Η συχνή επανάληψη της έσχατης αυτής απειλής την κατέστησε αναξιόπιστη. Σήμερα δεν τολμάει κανείς να μιλήσει για κίνδυνο ιστορικής εξαφάνισης του Ελληνισμού. Αποτέλεσμα: προκλητικές, εξόφθαλμες πράξεις προδοσίας, ανενδοίαστα κοινωνικά κακουργήματα, είναι αδιανόητο να τιμωρηθούν. Ο εξωφρενικός υπερδανεισμός της χώρας, η αποδοχή της «επιτρόπευσης» όταν οι γαλλο-γερμανικές Τράπεζες κατείχαν την πλειονότητα των απαξιωμένων ελληνικών «ομολόγων», η συναίνεση να περιέλθουν οι εντόπιες Τράπεζες στην ιδιοκτησία των δανειστών της χώρας, είναι πολιτική μισθαρνίας που μένει περιέργως ατιμώρητη από τους ψηφοφόρους.”

Εκφράσεις βαρύτατες, οι οποίες ασφαλώς και δεν διατυπώθηκαν επιπόλαια, γιατί δεδομένα είναι αυτά τα οποία αναφέρει για κοινωνικά κακουργήματα, τα οποία αποκλείεται να τιμωρηθούν, για πράξεις προδοσίας προκλητικές, για τις οποίες δεν πρόκειται ποτέ κανείς να ελεγχθεί και για μία οικονομία που μόνο εθνική δεν είναι, αλλά αντίθετα συνιστά την πλέον πειστική απόδειξη ότι επικρατεί στην Πατρίδα μας μία απόλυτη ξενοκρατία.

Μία ανάλογη κατάσταση επικρατούσε και στην αναξιόπιστη και ηττημένη Ελλάδα των αρχών του 20ου αιώνα, όταν ο Περικλής Γιαννόπουλος στα 1906 έγραφε στο βιβλίο του “ΝΕΟΝ ΠΝΕΥΜΑ”: “Ἄλλη διέξοδος δὲν ὑπάρχει καμμία, διὰ τῶν ὁδῶν αὐτῶν καὶ μὴ χάνεσθε. Διέξοδος ὑπάρχει μία μόνη καὶ μοναδική. Ἡ ἐδῶ ὑποδεικνυομένη. Καὶ αὐτὴ εἶναι πολὺ ὀλίγον ΝΟΗΤΗ καὶ διόλου ΑΡΕΣΤΗ. Καὶ ἡ διέξοδος αὐτὴ ἡ μία καὶ Μοναδικὴ εἶναι: ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ. Συνεπάγουσα καί: ΒΑΘΥΤΑΤΗΝ ΗΘΙΚΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ. ἤτοι:Ἐπανάστασις Ἀτομική.Ἐπανάστασις Κοινωνική. Ἐπανάστασις Πολιτική. Ἐπανάστασις Ἰδεολογική. Ἐπανάστασις Φιλολογική. Ἐπανάστασις Καλλιτεχνική. ΝΑΙ. Βαθυτάτη Πνευματικὴ Ἐπανάστασις, γεννῶσα ΦΩΣ. Καταρρακτώνουσα μὲ φῶς τὰ Σκοτάδια καὶ τὰ ψεύματα. Διότι τίποτε δὲν γίνεται εἰς τὰ Σκοτάδια, μὲ Σκοτάδια. Τίποτε εἰς τὰ ψεύματα, μὲ ψεύματα.”

Με ευχολόγια, λοιπόν και με την απόλυτη παθητικότητα που έχει επιβάλει η Κίρκη των δύστυχων καιρών μας, η προπαγάνδα ενός καθεστώτος αμαρτωλού, δεν πρόκειται να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα του Έθνους μας. Η διαφθορά, ο εθνομηδενισμός, η ανηθικότητα, η έλλειψη κάθε ηθικής στην πολιτική ζωή δεν πρόκειται να φύγουν από μόνες τους.

Τα σκοτάδια δεν διαλύονται με ψέματα, όπως έγραφε πριν από εκατό και πλέον χρόνια ο Περικλής Γιαννόπουλος. Η μόνη ελπίδα του λαού μας είναι επιτέλους να ξυπνήσει, να καταλάβει ότι η απειλή του ιστορικού αφανισμού είναι ενώπιόν του και να αντιδράσει! Άλλη λύση δεν υπάρχει!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version