Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα”: ΟΧΙ hot spot λαθρομεταναστών στον Καραβόμυλο!

“Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα”: ΟΧΙ hot spot λαθρομεταναστών στον Καραβόμυλο!

Η “Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα” με επιστολή του Συναγωνιστή Περιφερειακού Συμβούλου, Χαράλαμπου Γιώτη προς τα αρμόδια όργανα ζητά την άμεση σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθεί η πρωτοφανής και εν κρυπτώ απόφαση της κυβέρνησης και Περιφέρειας Στ. Ελλάδος για την δημιουργία  “hot spot” και εγκατάσταση λαθρομεταναστών στον Καραβόμυλο.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

“Αξιότιμοι κύριοι,

Παρακαλώ για την άμεση σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος, ώστε να μας ενημερώσετε για το μείζον θέμα της εγκατάστασης παρανόμως εισερχομένων στην χώρα αλλοδαπών, σε “hot spot” στην ευαίσθητη περιοχή του Καραβόμυλου, γεγονός που πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ!

Δυστυχώς κυβέρνηση και περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος αποφασίζουν, σχεδιάζουν και δρομολογούν τετελεσμένα εν κρυπτώ, χωρίς καμία ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στ. Ελλάδος, αλλά και των πολιτών.

Η παραπάνω απόφαση έχει φέρει σε πλήρη αναστάτωση και αναβρασμό τους πολίτες του Καραβόμυλου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Στυλίδος, θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των συμπολιτών μας  στην περιοχή και βάζει σε αμεσότατο κίνδυνο τις εγγύς ευρισκόμενες Στρατιωτικές Εγκαταστάσεις με ευαίσθητο υλικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αναμένοντας τις άμεσες ενέργειές σας

Χαράλαμπος Γιώτης
Περιφερειακός Σύμβουλος “Ελληνική Αυγή για την Στερεά Ελλάδα
“.

Exit mobile version