Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελλάδα: Μία “Αφρικανική” χώρα στην Ευρώπη

Ελλάδα: Μία “Αφρικανική” χώρα στην Ευρώπη

Κάποτε ο Τζωρτζ Παπανδρέου είχε πει ότι θα κάνει την Ελλάδα την Δανία του Νότου! Αντί για Δανία του Νότου φαίνεται ότι θα γίνουμε η Γκάνα και το Κογκό του Βορρά! 

Την ίδια ώρα που θριαμβολογούν οι “οικονομολογούντες” της Ν.Δ., έρχεται η παρακάτω είδηση που τα λέει όλα:

“Μεταξύ Νοτίου Αφρικής και Γκάνας η Ελλάδα στον δείκτη Οικονομικής Ελευθερίας: Η Ελλάδα καταλαμβάνει την 102η θέση ανάμεσα σε 162 χώρες στη φετινή μελέτη «Η Οικονομική Ελευθερία στον Κόσμο» που δημοσίευσε το καναδικό Ινστιτούτο Fraser και παρουσιάζει στη χώρα μας για 4η συνεχόμενη χρονιά το ΚΕΦίΜ. Η κατάταξη αφορά στοιχεία του έτους 2017.

Σε σχέση με την περσινή κατάταξη με τα στοιχεία του 2016, η χώρα μας υποχώρησε κατά μία θέσηπαρόλο που το 2017 η ελληνική οικονομία σημείωσε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης ύστερα από δύο χρόνια συρρίκνωσης. Η Ελλάδα κατατάσσεται ανάμεσα στη Νότια Αφρική (101η) και την Γκάνα (103η θέση) σε ό,τι αφορά τον βαθμό οικονομικής ελευθερίας”.

Είναι βέβαιο ότι με αυτό το πολιτικό προσωπικό και με αυτούς τους ολιγάρχες όπως είναι διαμορφωμένο το πολιτικό και οικονομικό σύστημα της χώρας, θα καταντήσουμε χειρότερα και από την Γκάνα!

Μόνο με μια κυβέρνηση Εθνική, που θα τιμωρήσει τους κλέφτες και θα αποκαταστήσει το δίκαιο, θα υπάρξει και οικονομική ανάπτυξη για τον λαό των Ελλήνων.

Exit mobile version