Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρέσπες, Ελληνοτουρκικά και λαθρομετανάστες η νάρκη για την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Πρέσπες, Ελληνοτουρκικά και λαθρομετανάστες η νάρκη για την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Δεν θα είναι όλα καλά και ωραία τα πράγματα για την κυβέρνηση της Ν.Δ. όπως τα παρουσιάζουν σήμερα με περισσή δουλικότητα (με το αζημίωτο βεβαίως) τα ΜΜΕ αυτής της διεφθαρμένης χώρας.

Μεγάλη – και εντυπωσιακή για το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην εξουσία – δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά, το μεταναστευτικό και το Σκοπιανό καταγράφει η δημοσκόπηση της Metron Analysis για την τηλεόραση του ALPHA.

Μόνο ένα ποσοστό από 25-30% δηλώνει ικανοποιημένο από την κυβέρνηση σε ελληνοτουρκικά, Σκοπιανό και «μεταναστευτικό».

Από πλευράς ενδιαφέροντος μάλιστα το πρόβλημα των λαθρομεταναστών είναι τρίτο, με δεύτερη την ανεργία και την οικονομία που είναι στην πρώτη θέση.

Γνώμη μας ότι και το θέμα της οικονομίας δεν θα πάει καλά και το μόνο που θα γίνει είναι ένα μεγάλο ξεπούλημα της Ελλάδος.

Θα έλθουν ώρες δύσκολες για τους φιλελεύθερους εθνομηδενιστές και μέσα από την κρίση, η οποία είναι βέβαιον ότι θα συμβεί στην Πατρίδα μας, οι Έλληνες θα αναζητήσουν και πάλι έντιμες Εθνικές λύσεις πέρα από τους πολιτικούς απατεώνες, που παρίσταναν τους “μακεδονομάχους” στα συλλαλητήρια.

Exit mobile version