Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα προεκλογικά ψέματα της ΝΔ περί συνεργασίας Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ

Τα προεκλογικά ψέματα της ΝΔ περί συνεργασίας Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ

Σε ομιλία του στην Καβάλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε πει: “Δυστυχώς η Χρυσή Αυγή έχει έναν μεγάλο πολιτικό χορηγό. Τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Εμείς είμαστε το ανάχωμα. Εμείς είμαστε και φιλελεύθεροι και πατριώτες, δεν ντρεπόμαστε για τις ελληνικές σημαίες, γνωρίζουμε την ιστορία μας γι’ αυτό και είμαστε απέναντι στην επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών», τόνισε χαρακτηριστικά.”

Επαίσχυντη ήταν γι’ αυτόν λοιπόν η συμφωνία των Πρεσπών πριν τις εκλογές, αλλά τώρα μετά τις εκλογές, η ίδια του η αδελφή και ηγετικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, λέει ότι είναι σεβαστή! Με τέτοια ψέματα εξαπάτησαν τον λαό και αυτοί, όπως και τόσοι άλλοι τις προηγούμενες φορές! Όμως εμείς για του λόγου το αληθές τα είχαμε πει αυτά πριν τις εκλογές και σας παραθέτουμε σχετικά απόσπασμα προεκλογικής ομιλίας του Συναγωνιστή Μιχαλολιάκου:

“Η Νέα Δημοκρατία, το έχει πει ο ίδιος ο Μητσοτάκης, δέχεται σύνθετη ονομασία που να περιέχει τον όρο Μακεδονία. Ο υποψήφιος δήμαρχος που κατέβασαν στη Θεσσαλονίκη ο Ταχιάος, ένας εθνομηδενιστής, το είχε δηλώσει: «Δεν πήγα στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία». Το ίδιο είχε πει και ο Δένδιας, που ήταν κατά των συλλαλητηρίων.”

“ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ότι και επί ΝΔ θεριέψανε οι ροές των λαθρομεταναστών και από Έβρο και από τα νησιά. Για την Χρυσή Αυγή από την δεκαετία του ’90 ακόμη ο στόχος ήταν σαφής: Να δοθεί ένα τέλος στην λαθρομετανάστευση! Και παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας. Γιατί πιστεύουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να ανήκει στους Έλληνες …”

Exit mobile version