Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξάρχεια: Στο ίδιο έργο θεατές

Εξάρχεια: Στο ίδιο έργο θεατές

Τίποτε διαφορετικό δεν γίνεται απ’ ό,τι γινόταν επί ΣΥΡΙΖΑ! 

Στις 8 Ιουλίου η Πλατεία Εξαρχείων θα ήταν ελεύθερη είχε πει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Πλεύρης και λοιποί “ακροδεξιοί” πολιτευτές και κομματάρχες. Και πάλι μολότωφ στα Εξάρχεια και πάλι προσαγωγές και πάλι συλλήψεις ατόμων, που στην συνέχεια αφήνονται ελεύθεροι! Σας παραθέτουμε την είδηση:

“Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν τελικά από την Αστυνομία, από τους συνολικά 22 προσαχθέντες, μετά τα επεισόδια στα Εξάρχεια. Στους τέσσερις συλληφθέντες απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες περί διατάραξης κοινής ειρήνης, βίας κατά υπαλλήλων, εμπρησμού, κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών, απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης αλλά και για παραβάσεις περί όπλων. Και οι τέσσερις οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία.”

Το τι γίνεται μετά δεν το γράφουν οι “ακροδεξιοί” υμνητές του Χρυσοχοΐδη γιατί δεν τους βολεύει να πούνε ότι αφήνονται όλοι ελεύθεροι… Η απάντηση όχι από εμάς, αλλά από το νεοδημοκρατικό ιστότοπο antinews, που για τους δικούς του λόγους κάνει αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη και λέει και καμιά αλήθεια: “Οι… επικοινωνιακές εκστρατείες στα Εξάρχεια δεν πείθουν κανένα ότι το πρόβλημα θα λυθεί ριζικά. Θα το διαπιστώσουμε σύντομα όταν μπαχαλάκηδες, τρομοκράτες και λοιποί εγκληματίες ολοκληρώσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές κι αρχίσουν το… θεάρεστο έργο τους.”

Τι άλλο να προσθέσουμε εμείς;

Exit mobile version