Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανεβαίνει το πετρέλαιο… Λέτε να θυμηθούνε οι “πατριώτες” την Μακεδονία;

Ανεβαίνει το πετρέλαιο… Λέτε να θυμηθούνε οι “πατριώτες” την Μακεδονία;

Το μεγαλύτερο άλμα στις τιμές του πετρελαίου από το 1991 καταγράφεται μετά την επίθεση που σημειώθηκε στη Σαουδική Αραβία και είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει η άντληση ποσότητας πετρελαίου ίσης με το 5% της παγκόσμιας παραγωγής αργού.

Αμερικανοί αξιωματούχοι κατηγορούν το Ιράν και ο πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνει ότι η Ουάσινγκτον είναι «με το δάκτυλο στην σκανδάλη» έτοιμη για αντίποινα.

Την ευθύνη για την επίθεση, που έπληξε τη μεγαλύτερη παγκοσμίως μονάδα επεξεργασίας αργού πετρελαίου, ανέλαβε η οργάνωση των Χούτι, συμμάχων του Ιράν, που ελέγχει την πρωτεύουσα της Υεμένης. Το Ιράν αρνήθηκε ότι είναι υπεύθυνο για το χτύπημα και ανακοίνωσε πως είναι έτοιμο για έναν κανονικό πόλεμο.

Δύο πηγές που ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της κρατικής πετρελαϊκής εταιρίας Saudi Aramco δήλωσαν στο Reuters ότι ίσως χρειαστούν μήνες για να εξομαλυνθεί η παραγωγή πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας.

Είναι προφανές ότι εάν συνεχιστεί η ένταση μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και έχουμε αλματώδη αύξηση της τιμής του πετρελαίου, τότε θα κλονιστεί ολόκληρη η οικονομία του κόσμου και της Ελλάδος φυσικά και εάν αρχίσουν τα ζόρια τα οικονομικά, μπορεί οι “πατριώτες” να ξαναθυμηθούν και την Μακεδονία γιατί οι αληθινοί Πατριώτες και οι Εθνικιστές την θυμούνται και μετά τις εκλογές. Οι υπόλοιποι τα λαμόγια των στημένων συλλαλητηρίων για ψήφους στην Ν.Δ. εξαφανίστηκαν.

Υ.Γ.: Τότε στα μεγάλα ζόρια να είστε ότι θα ξαναθυμηθούν και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

Exit mobile version