Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δ.Σ. Δήμου Αθηναίων: Αποχώρησαν όλοι όταν πήρε τον λόγο ο Κασιδιάρης

Δ.Σ. Δήμου Αθηναίων: Αποχώρησαν όλοι όταν πήρε τον λόγο ο Κασιδιάρης

Μας μιλάνε για … δημοκρατία και ότι σέβονται την θέληση του Λαού! Είναι ένα μεγάλο ψέμα αυτού του βαθιά αντιδημοκρατικού πολιτικού κατεστημένου, που εξουσιάζει την Πατρίδα μας. Και το είδαμε αυτό στην πρόσφατη συνεδρίαση την πρώτη του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο της Αθήνας όταν πήρε τον λόγο ο υποψήφιος της Ελληνικής Αυγής για την δημαρχία συναγωνιστής Κασιδιάρης και άπαντες αποχώρησαν, δείχνοντας την περιφρόνησή τους σε ένα σεβαστό τμήμα του Λαού των Αθηνών. Και αντί να κρύβουν αυτό το αίσχος το διαφημίζουν! Και ιδού η απόδειξη από τον τρόπο που παρουσιάστηκε η σχετική είδηση:

“Ο δήμαρχος Αθηναίων και όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ύψωσαν διπλό “τείχος” στη Χρυσή Αυγή, το βράδυ της Δευτέρας. Αναλυτικότερα, στην πρώτη, ουσιαστικά, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας τόσο ο δήμαρχος Αθηναίων όσο και οι Νάσος Ηλιόπουλος, Παύλος Γερουλάνος και Νίκος Σοφιανός αποχώρησαν  επιδεικτικά από την αίθουσα μόλις πήρε τον λόγο ο επικεφαλής της “Ελληνικής Αυγής” Ηλίας Κασιδιάρης. Μόλις εκείνος ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του, εκείνοι επέστρεψαν. Λίγο αργότερα, οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, με την ψήφο τους απέκλεισαν όλους τους υποψήφιους που πρότεινε η Χρυσή Αυγή για εκπροσώπηση στα Διοικητικά Συμβούλια Οργανισμών και όλων συνολικά  των Δημοτικών φορέων, στέλνοντας σαφές μήνυμα.” 

Ο δήμαρχος Αθηναίων που ως γνωστόν ανήκει στην φιλελεύθερη παράταξη της Ν.Δ. Μπακογιάννης της γνωστής οικογενείας που εξουσιάζει τον τόπο φυσικά και δεν αποχωρεί όταν παίρνει τον λόγο ο ακραίος κομμουνιστής Κωνσταντίνου, που πήρε μόλις το ένα δέκατο των ψήφων από τους ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αυτή είναι η “δημοκρατία” που πιστεύουν οι φιλελεύθεροι.

Σκληρή απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη προς τον Μπακογιάννη: “Να τα χάλια σου – Είσαι νέος Καμίνης!”

Exit mobile version