Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια “αντιφασιστική” πορεία, τα μπάχαλα και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Μια “αντιφασιστική” πορεία, τα μπάχαλα και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Επιστροφή στην “κανονικότητα”: Η Αριστερά τα σπάει και το κράτος κοιτάει!

Σαν να μην συνέβη τίποτα χθες το βράδυ στον Πειραιά για τα ΜΜΕ των «αντιρατσιστών» αν και πολυάριθμες ομάδες «αντιφασιστών» προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε καταστήματα της περιοχής. Με αφορμή λοιπόν «αντιφασιστική πορεία», τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος, ισοπέδωσαν τα πάντα στο πέρασμά τους κι όταν έφτασαν μπροστά από το δημοτικό θέατρο του Πειραιά άρχισαν να πετούν  πέτρες, φωτοβολίδες, βόμβες μολότοφ κ.τ.λ. προς τις αστυνομικές δυνάμεις που απλά τους… κοιτούσαν.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει όμως και η ομολογία των φυλλάδων για τον πραγματικό στόχο των αναρχοκομμουνιστών που δεν ήταν άλλος από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Οι ίδιες φυλλάδες που έγραφαν ότι… «άδειασαν τα γραφεία» και… ότι επιτέλους έκλεισε η Τ.Ο. Πειραιώς της Χρυσής Αυγής!

Στα σημερινά τους φύλλα – όπως βλέπετε και από το ενδεικτικό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γράψουν ότι οι «νεαροί» (…) ξεκίνησαν από το Κερατσίνι με κατεύθυνση τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Και όλα αυτά παρουσιάζονται όπως είπαμε στην αρχή, σαν να μην συμβαίνει τίποτα!

Αυτή είναι η επιστροφή στην «κανονικότητα», ο «νόμος» και η «τάξη» που διακήρυσσε η Νέα Δημοκρατία, με την αριστερά να τα σπάει και το κράτος να… κοιτάει. Αυτοί είναι που μιλούν για «εγκληματικές οργανώσεις», όταν μπροστά στα μάτια τους διαπράττονται κακουργηματικές πράξεις και σφυρίζουν αδιάφορα… Αυτό είναι το Σύστημα που πολεμάει την Χρυσή Αυγή, γιατί αγωνίζεται για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία!

Exit mobile version