Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιθαγένεια – Θρησκεία: Και ό,τι δεν τόλμησε να κάνει ο Τσίπρας, θα το κάνει ο Μητσοτάκης

Ιθαγένεια - Θρησκεία: Και ό,τι δεν τόλμησε να κάνει ο Τσίπρας, θα το κάνει ο Μητσοτάκης

Δύο μόνο μήνες στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία και έχει δώσει εξετάσεις “λαμπρές”… Διπλασιάστηκε η λαθρομετανάστευση, απόλυτος σεβασμός στην συμφωνία των Πρεσπών και συνεχείς επαφές με τα Σκόπια, προκειμένου αυτά να ενταχθούν άμεσα μέσα στους επόμενους μήνες στο ΝΑΤΟ και βεβαίως συνεχίζονται οι μολότωφ στα Εξάρχεια παρ’ όλη την προπαγανδιστική εκστρατεία από ΜΜΕ και διαδίκτυο ότι όλα είναι εντάξει!

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδέχθηκε πλήρως το αίτημα της Ενώσεως αθέων να μην αναγράφεται Ιθαγένεια και Θρήσκευμα στα πιστοποιητικά των Σχολείων.

Ο ίδιος ο Νίκος Φίλης δήλωσε ότι ήθελε να το κάνει αυτός και κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν είχε την τόλμη να το εφαρμόσει. Το εφαρμόζει τώρα η Νέα Δημοκρατία… 

Εμείς κάναμε το καθήκον μας και προεκλογικά είχαμε τονίσει: “Να μην ξεχάσουν ποτέ οι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές ότι η ΝΔ ψήφισε και το 2ο και το 3ο μνημόνιο. Την ιθαγένεια και την ψήφο στους λαθρομετανάστες, τον αντιρατσιστικό νόμο, το σύμφωνο συμβίωσης. Και πρόσφατα μάλιστα τους είδαμε να παρελαύνουν στο gay pride.”

Τελικά, ό,τι δεν τόλμησε ακόμη και ο Τσίπρας να εφαρμόσει, το εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, περισσότερο εθνομηδενιστική και από τον ΣΥΡΙΖΑ! 

Exit mobile version