Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα γραφεία μας στη Μεσογείων και η κοινή γραμμή αριστερών και κεντροδεξιών

Τα γραφεία μας στη Μεσογείων και η κοινή γραμμή αριστερών και κεντροδεξιών

Με αφορμή την μετακόμιση των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την Λεωφόρο Μεσογείων στον σταθμό Λαρίσης όλες οι εφημερίδες κι όλα τα ειδησεογραφικά σάιτς αναφέρθηκαν με τον ίδιο τρόπο στο θέμα, ακολουθώντας την γραμμή των αναρχοκομμουνιστών. Διαβάσαμε επί παραδείγματι στο γνωστό αλ τσαντίρι που ανήκει στην αριστερά:

«Κλείνουν τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων. Τέσσερα μεγάλα φορτηγά εταιρείας μετακομίσεων άδειασαν τους χώρους, όπου τα τελευταία χρόνια η οργάνωση στεγαζόταν. Στο πολυώροφο κτίριο, στο ισόγειο του οποίου λειτουργούσε και το κατάστημα με τα είδη της ΧΑ, δεσπόζει ακόμα μία τεράστια φωτογραφία του Νίκου Μιχαλολιάκου και το σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες». Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του μήνα άδειασαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και στον Πειραιά.»

Δεν μας έκανε εντύπωση ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο παρουσιαζόταν η είδηση, χωρίς βεβαίως την απάντησή μας και στο Πενταπόσταγμα. Για του λόγου το αληθές:

«Χρυσή Αυγή: Κλείνουν τα κεντρικά γραφεία της στη λεωφόρο Μεσογείων – Κλείνουν τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων. Τέσσερα μεγάλα φορτηγά εταιρείας μετακομίσεων άδειασαν τους χώρους, όπου τα τελευταία χρόνια η οργάνωση στεγαζόταν. Στο πολυώροφο κτίριο, στο ισόγειο του οποίου λειτουργούσε και το κατάστημα με τα είδη της ΧΑ, δεσπόζει ακόμα μία τεράστια φωτογραφία του Νίκου Μιχαλολιάκου και το σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Το τέλος εποχής των κεντρικών γραφείων έρχεται να προστεθεί στο αντίστοιχο των γραφείων της οργάνωσης στον Πειραιά και σε άλλα σημεία της πρωτεύουσας και των μεγάλων πόλεων της επαρχίας».

Αυτό για να καταλάβουν όσοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι ο αγώνας ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι αγώνας του συστήματος και αυτό το σύστημα το υπηρετούν ΟΛΟΙ και αριστεροί και δεξιοί… ψεύτικοι ή πραγματικοί. 

Exit mobile version