Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαγράψτε την Χρυσή Αυγή αν μπορείτε…

Διαγράψτε την Χρυσή Αυγή αν μπορείτε…

Πλήθος καθημερινών δημοσιευμάτων για την δήθεν «διάλυση της Χρυσής Αυγής». Στην υπηρεσία της προπαγάνδας ενός ολόκληρου συστήματος και κάποιοι «ακροδεξιοί» – πολιτικά ανύπαρκτοι – είτε γιατί θέλουν να δώσουν καλές εξετάσεις στο σύστημα, είτε γιατί πιστεύουν ότι πράγματι… τελείωσε η Χρυσή Αυγή και έρχεται η ώρα να λάμψει το πολιτικό τους… άστρο.

Η Χρυσή Αυγή όμως δεν είναι μια υπόθεση 7 ετών. Και μιλάμε ασφαλώς για την περίοδο 2012-2019 όπου ήταν στην Βουλή. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα με γερές ρίζες και σαν τέτοιο αγωνίστηκε πολλά χρόνια κυρίως εκτός βουλής. Αυτό το μήνυμα λοιπόν, δεν απευθύνεται σε όσους «έγιναν» Εθνικιστές το 2012, αλλά σε εκείνους που πραγματικά γνωρίζουν την ιστορία του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος από την μεταπολίτευση μέχρι τις ημέρες μας…

Διαγράψτε την Χρυσή Αυγή αν μπορείτε. «Σβήστε» την από την ιστορία του Εθνικισμού στην Ελλάδα και πείτε μας τι μένει πίσω. Χωρίς ίχνος έπαρσης σας προκαλούμε. Πείτε ότι δεν υπήρχε ποτέ Μιχαλολιάκος και Χρυσή Αυγή! Δείξτε στον λαό τους δικούς σας αγώνες. Τις πορείες σας, τις παρεμβάσεις σας στα Εθνικά θέματα, τις διώξεις σας, την νεολαία σας… Δείξτε μας τι απομένει. Σε κινηματικό επίπεδο ασφαλώς και όχι σε προσωπικό.

Γιατί καλή και εύκολη η κριτική αλλά να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή, όσοι δεν έχουν προσφέρει τίποτε συλλογικό στην εθνικιστική υπόθεση, θέλει πολύ θράσος. Θέλει επίσης πολύ θράσος να μιλάνε κάποιοι για την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι δεν μπορούν να συντάξουν μια απλή πρόταση και δεν έχουν διαβάσει σε όλη τους την ζωή, ούτε 10 βιβλία, λιγότερα δηλαδή από όσα έχει γράψει ο Ν. Μιχαλολιάκος!

Διαγράψτε την Χρυσή Αυγή αν μπορείτε. Και πείτε μας τι απομένει πέρα από την ματαιοδοξία και την εμπάθειά σας. Πείτε μας τι απέγιναν όλες οι μεγαλόστομες πολιτικές πρωτοβουλίες σας που θα… ένωναν τον «πατριωτικό χώρο», λες και η Χρυσή Αυγή τον δίχασε και όχι οι ίδιοι με την ανοησία τους.

Θα ήθελαν πράγματι πολλοί να μην υπήρχε ποτέ μια Χρυσή Αυγή, όμως όσο υπάρχει Ελλάδα και Εθνικισμός, ας το βγάλουν από το μυαλό τους. Η Χρυσή Αυγή είναι το μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του Ελληνικού Εθνικισμού, ένα κεφάλαιο που παραμένει ανοικτό, για να γεμίσει με νέους αγώνες. Εντός ή εκτός βουλής, λιγότεροι ή περισσότεροι, ποτέ δεν σκύψαμε το κεφάλι και έτσι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε. Όσοι θέλουν να αγωνιστούν για τον Εθνικισμό, ξέρουν από ποιο μετερίζι θα το κάνουν.

Exit mobile version