Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι «έκτακτες συσκέψεις» που ναρκώνουν τους ψηφοφόρους

Οι «έκτακτες συσκέψεις» που ναρκώνουν τους ψηφοφόρους

Διαβάζουμε για έκτακτα ΚΥΣΕΑ και συσκέψεις αρμοδίων. Μην ξεχάσετε τον Κωνσταντίνου, την Ανταρcia και τα νέα ήθη σας, που αντικατοπτρίζονται στα μουσουλμανικά συμβούλια που δηλώσατε περιχαρείς πως θα ιδρύσετε.

Δεν φτάνει να μιλάει κανείς και να συσκέπτεται. Πρέπει και να δράσει. Η δράση ισοδυναμεί με έναν τόνο θεωρία. Και από θεωρίες και υποσχεσιολογία, ο δικομματισμός, με το πελατειακό του σύστημα, μας έχει χορτάσει. Ένα φλέγον ζήτημα όπως η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και η προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ευρώπης δεν επιλύονται με γαλλικό καφέ και σαντουιτσάκια σε στρογγυλά τραπέζια, ούτε με ημερίδες οργανωμένες από τις συνένοχες και σε αγαστή συνεργασία ΜΚΟ, που απορροφούν τεράστια κονδύλια για να καθοδηγούν και να υποδέχονται τους παράνομα εισερχόμενους στην χώρα μας.

Προφανώς, η άκαπνη και δειλή Νέα Συριζοκρατία, δεν δύναται και εύλογα δεν βούλεται να ασχοληθεί με το μείζον αυτό ζήτημα, μιας και οι εντολές που έχει λάβει από τους διεθνείς δυνάστες και τα οικονομικά συμφέροντα είναι ξεκάθαρες: πλήρης ισλαμοποίηση και αντικατάσταση πληθυσμού. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι εδώ και οι μόνοι που αντιδρούν είναι οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. Οι υπόλοιποι ζητωπατριώτες αναλίσκονται σε γεωπολιτικές αναλύσεις, διυλίζουν τον κώνωπα και παράλληλα καταπίνουν την κάμηλο και όσο ποιούν την νήσσασν, κάθε μέρα ένα μικρό χωριό «μεταφέρεται» εντός της ελληνικής επικράτειας.

Η κατάσταση γίνεται με γεωμετρική πρόοδο όλο και χειρότερη ενώ οι Έλληνες τείνουν με γοργό ρυθμό να καταντήσουν μειονότητα στην ίδια τους την Πατρίδα. Την ίδια στιγμή προβάλλει πιο επιτακτική από ποτέ η συστράτευση με το μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα, το Κίνημα της Χρυσής Αυγής.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Νικόλαος Κυριακίδης

Exit mobile version