Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τζωρτζ Παπανδρέου στο σπίτι του Ινονού την ημέρα της σφαγής των Ελλήνων!

Ο Τζωρτζ Παπανδρέου στο σπίτι του Ινονού την ημέρα της σφαγής των Ελλήνων!

Η 14η Σεπτεμβρίου έχει ορισθεί να είναι ημέρα Μνήμης για τους εθνομάρτυρες που σφαγιάσθηκαν από τους Τούρκους γιατί ήταν Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι στην Μικρά Ασία. Αυτήν την 14η Σεπτεμβρίου του έτους 2019, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος, Τζωρτζ Τζέφρι Παπανδρέου, δεν παραβρέθηκε σε κάποια από τις εκδηλώσεις που έγιναν στην Ελλάδα, αλλά ευρίσκετο κάπου αλλού… Διαβάζουμε:

“Στην Κωνσταντινούπολη στο σπίτι των Ινονού παραβρέθηκε σε δείπνο ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου. Το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων της χήρας του Ερντάλ Ινονού, Σεβίντς, ο οποίος είχε διατελέσει πρωθυπουργός της Τουρκίας το 1993. Το δείπνο παρατέθηκε από την Σεβίντς Ινονού. Ο νέος Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης είχε βραβεύσει τον Γιώργο Παπανδρέου για τη συμβολή του στην ειρήνη, πριν δυο χρόνια, όταν ήταν ακόμα δήμαρχος του Μπεϊλικντουζού.”

Ο Τζωρτζ Παπανδρέου είναι γνωστός για τις ενέργειές του και σαν Υπουργός και σαν Πρωθυπουργός για την περίφημη ελληνοτουρκική “φιλία”. Να ευρίσκεται όμως την ίδια ημέρα που τιμάται η σφαγή των Ελλήνων και να εορτάζει στο ίδιο το σπίτι του Ινονού, είναι μία πρωτοφανής πρόκληση! Γιατί;

Δυστυχώς, οι Έλληνες δεν ξέρουν λόγω της αμορφωσιάς που έχει επιβάλλει το καθεστώς της μεταπολίτευσης, ποιος ήταν ο Ινονού! Ο Ινονού, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Μουσταφά Ισμέτ, ήταν Τούρκος Στρατηγός, ο Αρχηγός του Επιτελείου του Κεμάλ, που πολέμησε κατά του Ελληνικού Στρατού στην πόλη Ινονού τον Μάρτιο του 1921 και για τον λόγο αυτό έλαβε το προσωνύμιο Ινονού. Δεξί χέρι του Κεμάλ και πρωταγωνιστής του ξεριζωμού των Ελλήνων ο Ινονού, στο σπίτι του οποίου ήταν ο Τζωρτζ Παπανδρέου, την ημέρα που τιμάται η Μνήμη των Ελλήνων της Μικράς Ασίας… Είναι τέτοια όμως η Εθνική παρακμή, που κανένας δεν είπε λέξη για την πρόκληση αυτή του Παπανδρέου.

Exit mobile version