Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντιπολίτευση με κηραλοιφές κάνει ο Βελόπουλος

Μέχρι τις εκλογές παρίστανε τον αντισυστημικό την ίδια στιγμή που όλοι οι “νταβατζήδες” της διαπλοκής τον πρόβαλαν με κάθε τρόπο σε τηλεοπτικούς σταθμούς, ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες. Ο Βελόπουλος μετά τις εκλογές είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από τον προεκλογικό Βελόπουλο.

Η μόνη αντιπολίτευση που κάνει είναι να συνεχίζει το επικερδές εμπόριο κηραλοιφών, οι οποίες δήθεν φτιάχνονται στο Άγιο Όρος, γεγονός που διαψεύδουν οι Ιερές Μονές.

Τέλειωσαν οι συγκεντρώσεις σε επαρχιακές πόλεις και σε συνοικίες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης και καμία συμμετοχή του τόσο στις κινητοποιήσεις που έγιναν για το Μακεδονικό στην Θεσσαλονίκη μέσα στα πλαίσια της ΔΕΘ, αλλά ούτε και συνέντευξη έδωσε στην Διεθνή Έκθεση…

Καμία αντιπολίτευση, χαμηλοί τόνοι και ανοιχτά όλα τα κανάλια για χάρη του και για του λόγου το αληθές η φωτογραφία που δημοσιεύουμε από πρόσφατη εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Αποφεύγει δε επιμελώς να καταφέρεται εναντίον του Μητσοτάκη, αλλά ούτε και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι με όλους συνεννοήσιμος και προσφέρεται για κάθε συνεργασία! Θα περίμενε κανείς μετά την εκλογική του επιτυχία να κλιμακωθεί ο πολιτικός του αγώνας, αλλά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, γιατί;

Γιατί ο άνθρωπος θέλει να είναι απλά με το σύστημα και να πουλάει τις κηραλοιφές του και τίποτε άλλο.

Exit mobile version