Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τον οριστικό εποικισμό της Ελλάδας από λαθρομετανάστες αποφάσισε ο Μητσοτάκης

Η τελευταία σύσκεψη για το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα στο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποφάσισε την συνέχεια του αυξανόμενου εποικισμού της Πατρίδας μας με την μαζική μεταφορά λαθρομεταναστών από τα νησιά του Αιγαίου στην Ελληνική ενδοχώρα. Το μεσημέρι της 21ης Σεπτεμβρίου 2019 η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε άλλη μια σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για να προσπαθήσει να πείσει τους Έλληνες πολίτες ότι κάτι προσπαθεί να κάνει για το φλέγον λαθρομεταναστευτικό ζήτημα.

Για την ακρίβεια τα μέτρα που ανακοινώθηκαν ήταν:  η ενίσχυση των δυνάμεων του Λιμενικού σε σκάφη και προσωπικό στο Ανατολικό Αιγαίο, η μεγαλύτερη εμπλοκή των εταίρων της Ελλάδας (Frontex και ΝΑΤΟ) και η ενίσχυση των μέτρων αποσυμφόρησης των νησιών.

Η απάντηση μιας Εθνικής Κυβέρνησης στα παραπάνω αναποτελεσματικά μέτρα για την εσωτερική ασφάλεια θα ήταν:

1. Μαζί με την ενίσχυση των δυνάμεων του Λιμενικού σε σκάφη και προσωπικό για όλη την Ελληνική θαλάσσια επικράτεια και αλλαγή των κανόνων εμπλοκής έτσι ώστε να απαγορεύεται η φυσική πρόσβαση των λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου. Η λαθρομετανάστευση μπορεί να ανασχεθεί αποτελεσματικά εάν υπάρχει η κατάλληλη πολιτική βούληση.

2. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη εκ του τραγικού αποτελέσματος και τόσα χρόνια η Frontex έχει αποδειχθεί απλός παρατηρητής της εισβολής των λαθρομεταναστών στα Ελληνικά νησιά. Όσο για τον στόλο του ΝΑΤΟ έχει έρθει για άλλο σκοπό από το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα που απειλεί την Ελλάδα.

3. Ο μόνος σωστός τρόπος την αποσυμφόρησης των νησιών είναι η επιστροφή των λαθρομεταναστών στην Τουρκία. Η προώθηση στην Ελληνική ενδοχώρα του κάθε είδους παράνομου εισβολέα, που μπορεί να είναι από ποινικός κατάδικος έως και τζιχαντιστής, ενισχύει τον εποικισμό και δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στην Ελληνική κοινωνία.

Συμπερασματικά την ίδια στιγμή που η Νέα Δημοκρατία απλά πίνει καφέ στο Μαξίμου, η εισβολή των λαθρομεταναστών παρουσιάζεται μεγαλύτερη από το 2018 επί ΣΥΡΙΖΑ. Ενδεικτικά μόνο την προηγούμενη εβδομάδα εισέβαλαν στο Βόρειο Αιγαίο 2000 λαθρομετανάστες, ενώ ο αριθμός των λαθροεισβολέων που χρησιμοποιούν το κόλπο της αίτησης ασύλου στη Μόρια της Λέσβου ξεπερνά τις 13,5 χιλιάδες.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Exit mobile version