Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή είναι υπό διάλυση;

Η Χρυσή Αυγή είναι υπό διάλυση;

Από το βράδυ της 7ης Ιουλίου και μέχρι σήμερα, κάθε πολιτικός απατεώνας, που έχει λόγο σε εφημερίδα ή βήμα σε τηλεοπτικό σταθμό ή πληρώνεται από το σύστημα για να κτυπά τα δάχτυλά του στο πληκτρολόγιο, γράφει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “τέλειωσε”.

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω που εγράφη στο in.gr και που δείχνει ακριβώς το αντίθετο, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τέλειωσε!

in.gr: “Η Χρυσή Αυγή είναι υπό διάλυση, όμως δεν ξεμπερδέψαμε με το φασισμό: Η μάχη κατά του φασισμού δεν σταματά: “Η διαρκής αναπαραγωγή του ρατσισμού και του εθνικισμού, διαμορφώνει μια συνθήκη που ευνοεί το «αυγό του φιδιού». Ο αγώνας κατά του φασισμού και των καταστάσεων που τον ευνοούν δεν μπορεί παρά να είναι διαρκής.

Όπως ομολογούν και οι ίδιοι “δεν ξεμπερδέψανε”… Επί πλέον σε όλες τις δημοσκοπήσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πάνω από 2% χωρίς αναγωγή και με δεδομένη την απόκρυψη προθέσεως ψήφου λόγω του ψυχολογικού κλίματος που υπάρχει.

Και επί πλέον, με την Ν.Δ. να κρατά ακέραιες τις δυνάμεις της και χωρίς να έχει υποστεί την μοιραία στο χρόνο πολιτική φθορά.

Exit mobile version