Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Αποχριστιανοποίηση” της Ελλάδας από την Νέα Δημοκρατία προς χάριν της παγκοσμιοποίησης

“Αποχριστιανοποίηση” της Ελλάδας από την Νέα Δημοκρατία προς χάριν της παγκοσμιοποίησης

Το πρώτο κτύπημα έγινε με την απόφαση της Νίκης Κεραμέως για την οποία σίγουρα ενημερώθηκε ο Μητσοτάκης, να καταργήσει Θρήσκευμα και Ιθαγένεια στα πιστοποιητικά των μαθητών των Σχολείων. Θα ακολουθήσουν και άλλα…

Γιατί όπως έχουμε γράψει ό,τι δεν τόλμησε να κάνει ο Τσίπρας, θα το κάνει ο Μητσοτάκης με την ψήφο των “πατριωτών”, που του έδωσαν το 40%! Έτσι όπως ανακοινώθηκε: Την απόφασή της να μετονομάσει τον Σταθμό του Ευαγγελισμού σε «Παύλος Μπακογιάννης» ανακοίνωσε η Αττικό μετρό με αφορμή και την συμπλήρωση 30 ετών από την δολοφονία του αποτίοντας φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

Όπως έλεγε η ανακοίνωση η απόφαση αυτή συμπληρώνει την προηγούμενη επιλογή της εταιρείας να αποδώσει το όνομα του ήρωα του αντιδικτατορικού αγώνα Αλέκου Παναγούλη στο σταθμό «Άγιος Δημήτριος», η οποία αποφασίστηκε να επικαιροποιηθεί και αυτή.

Σε μία πόλη που θέλουν να την κάνουν(ή μάλλον που έχει γίνει, δυστυχώς!), πολυεθνική και πολυθρησκευτική δεν πρέπει να υπάρχουν ονόματα σε περιοχές που να θυμίζουν την Θρησκευτική ταυτότητα του Έθνους μας! 

Exit mobile version