Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για τα “ΝΕΑ” αυτή η σελίδα δεν… υπάρχει!

Για τα “ΝΕΑ” αυτή η σελίδα δεν… υπάρχει!

Άρθρο στην εφημερίδα τα “ΝΕΑ” έγραψε ο δημοσιογράφος Μαλούχος, με τίτλο “Ήταν κάποτε η Χρυσή Αυγή – μια κακή ανάμνηση για την Δημοκρατία”… Άρθρο γεμάτο χολή και λάσπη εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τον δημοσιογράφο Μαλούχο στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2019.

Επαναλαμβάνει τις γνωστές ύβρεις με τις οποίες κτυπά το Κίνημά μας το σύστημα των διεφθαρμένων ΜΜΕ εδώ και πολλά χρόνια και προσθέτει “ειδήσεις”, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όπως ότι γίνονται εξώσεις στα γραφεία μας, πράγμα απολύτως ψευδές και επίσης ότι έχουν κλείσει τα γραφεία μας στον Πειραιά! Και αυτό λίγες μόλις ημέρες μετά την αντιφασιστική πορεία κατά των γραφείων μας στον Πειραιά και τα επεισόδια που έγιναν και τα οποία παρουσιάστηκαν από όλα τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών!

Γράφει επίσης χαρακτηριστικά και το εξής: “Η Χρυσή Αυγή μας άδειασε την γωνιά, ακόμα και την ψηφιακή: μέχρι και το σάιτ της κατέρρευσε. Το τέρας ξεψύχησε.” Χάνεται στα “ΝΕΑ” ο Μαλούχος, στο Χόλιγουντ έπρεπε να πάει και να γράφει σενάρια για ταινίες τρόμου. Όσο για την ψηφιακή παρουσία μας, ας μπει στην διεύθυνση xrisiavgi.com και θα διαπιστώσει ότι “το τέρας δεν ξεψύχησε”!

Όσο γι’ αυτό που γράφει “τα ορφανά του Χίτλερ δεν άντεξαν στον χρόνο”, εμείς δεν είμαστε ορφανά του Χίτλερ, είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και υπερήφανοι γι’ αυτό. Αυτός να ντρέπεται γιατί γράφει σε μία εφημερίδα, που στην κατοχή αποδεδειγμένα συνεργάστηκε με τους Γερμανούς και για αυτό τον λόγο απαγορεύτηκε η κυκλοφορία της με τον τίτλο που είχε μέχρι το 1944 “Αθηναϊκά Νέα”. 

Γράφει όμως και μία αλήθεια, ότι το κτύπημα στην Χρυσή Αυγή έγινε επί των ημερών Σαμαρά – Βενιζέλου με την δικαστική δίωξη, με μία πολιτική σκευωρία, που στήθηκε εναντίον μας και που είναι βέβαιον ότι στον χρόνο θα καταρρεύσει.

Exit mobile version