Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα εξ΄ αμάξης ακούει ο Μητσοτάκης για την εισβολή των λαθρομεταναστών κυρίως από ψηφοφόρους του!

Τα εξ΄ αμάξης ακούει ο Μητσοτάκης για την εισβολή των λαθρομεταναστών κυρίως από ψηφοφόρους του!

Μπορεί τα λιγωμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του Κυριάκου Μητσοτάκη να πανηγυρίζουν κάθε φορά που δημοσιοποιείται μια δημοσκόπηση, γιατί «σαρώνει ο Κούλης», «ανοίγει η ψαλίδα», «οι πολίτες πιστεύουν ότι η πορεία της χώρας είναι προς τη σωστή κατεύθυνση» κ.τ.λ., αλλά… πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!

Τα ίδια ευρήματα υπήρχαν στις αρχές και για τον Jeffrey και για τον Σαμαρά και για τον Τσίπρα, αλλά μετά από τους «μήνες του μέλιτος» άρχισε να τους παίρνει η κάτω βόλτα!

Το έχουμε επισημάνει ξανά και θα το επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά πως η «αχίλλειος πτέρνα» του Μητσοτάκη είναι το λαθρομεταναστευτικό. Από το οποίο δεν πρόκειται να ξεμπλέξει, καθώς έχει κάνει μυστική συμφωνία με τους διεθνείς τυράννους να απορροφά τους λαθρομετανάστες, έναντι ανταλλαγμάτων στα οικονομικά.

Μια απόδειξη ότι το τεχνητό κλίμα ευφορίας δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ και ότι θα είναι το λαθρομεταναστευτικό η αφορμή που θα τον πάρει η κάτω βόλτα, είναι και τα σχόλια στο ούλτρα κυβερνητικό «Πρώτο Θέμα», κάτω από την ανάρτηση σχετικά με την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Κούλης για την λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα.

Από τα 250 περίπου, τα 230 είναι εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής επί του ζητήματος αλλά και εναντίον του Κούλη προσωπικά κι είναι φανερό ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονται από ψηφοφόρους της Νουδούλας.

Σας παραθέτουμε ενδεικτικά κάποια εξ’ αυτών -τα πιο… κόσμια- για να πάρετε μια γεύση:

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Exit mobile version