Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και το νέο αντάρτικο που ετοιμάζει ο Σαμαράς

Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και το νέο αντάρτικο που ετοιμάζει ο Σαμαράς

Ένα από σημαντικότερα χαρακτηριστικά της προδοτικής παράταξης του ψευτοεθνάρχη είναι η διαχρονική παρουσία των “βαρόνων”, οι διασπάσεις και τα εσωκομματικά. Μπορεί στην παρούσα φάση στην Νέα Δημοκρατία να βρίσκονται ακόμα στην νιρβάνα της εξουσίας, αλλά είναι ζήτημα χρόνου να ξεσπάσει ακόμα ένας εσωκομματικός πόλεμος με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά είναι ο ενορχηστρωτής της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, ο προδότης -όπως μάλλιασε η γλώσσα των νεοδημοκρατών να αποκαλούν- Σαμαράς, ο ίδιος άνθρωπος που ανέτρεψε την τελευταία κυβέρνηση Μητσοτάκη στις 9 Σεπτεμβρίου 1993.

Ο αναπόφευκτος σκόπελος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι η εκλογή του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας. Αρχικά, ο πρόεδρος της ΝΔ δεν επιθυμεί την ανανέωση της θητείας Π. Παυλόπουλου και δεν σκοπεύει να τον προτείνει, καθώς είναι γνωστή η κακή σχέση μαζί του, άλλωστε ο ίδιος είναι ο μόνος βουλευτής της ΝΔ που δεν τον ψήφισε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2015.

Ο Αντώνης Σαμαράς από την άλλη μετά το άδειασμα που έφαγε από τη στιγμή που ο Μητσοτάκης δεν τον πρότεινε για Επίτροπο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την μη παραπομπή Τσίπρα για την Novartis σε εξεταστική, την στιγμή που είχε υποσχεθεί στον… λαό του ότι θα “τον πάει μέχρι τέλους”, θεωρεί ότι ο πρωθυπουργός είναι υποχρεωμένος απέναντί του και οφείλει να τον προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Λογαριάζει όμως χωρίς τον Μητσοτάκη, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, δεν νιώθει καθόλου υποχρεωμένος στον Σαμαρά και προτίθεται να προτείνει ένα “εξωκοινοβουλευτικό πρόσωπο κοινής αποδοχής” για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας.

Και όταν γίνει αυτό, ο εσωκομματικός πόλεμος και η διάσπαση από τον “άπαξ προδότη, για πάντα προδότη” Σαμαρά θα ξεκινήσει!

Exit mobile version