Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκώμια Πάπα σε Τσίπρα για την προδοσία των Πρεσπών και την απρόσκοπτη εισβολή των λαθρομεταναστών

Εγκώμια Πάπα σε Τσίπρα για την προδοσία των Πρεσπών και την απρόσκοπτη εισβολή των λαθρομεταναστών

Ο Πάπας Φραγκίσκος δεν έκρυψε την χαρά του στην συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον άνθρωπο που υλοποίησε με την προβιά της αριστεράς τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και με προθυμία συνεχίζει το έργο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα ο… Ποντίφικας συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα για τις ενέργειες του στο λαθρομεταναστευτικό (πολιτική ανοιχτών συνόρων) και επανέλαβε ότι του έχουν μείνει χαραγμένα βαθιά στη μνήμη η φράση του Αλέξη Τσίπρα που συχνά μνημονεύει ότι “τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πιο σημαντικά από οποιεσδήποτε συμφωνίες“.

Ακόμη, ο Πάπας Φραγκίσκος αναφερόμενος στο πρόσφατο ταξίδι του στα Σκόπια, χαρακτήρισε γενναία τη στάση των ηγετών Ελλάδας και “Βόρειας Μακεδονίας”, όσον αφορά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών τονίζοντας ότι ενίσχυσε σημαντικά την ειρήνη και τη σταθερότητα στη περιοχή και άρα άξιζε κάθε πολιτικό κόστος.

Είναι πράγματι… κολακευτικό να λαμβάνεις εγκώμια και επαίνους για την προδοσία της Πατρίδας σου.

Αυτά ζηλεύει ο Μητσοτάκης και έχει βάλει να στόχο να ξεπεράσει τον Τσίπρα, φέρνοντας περισσότερους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και τηρώντας κατά γράμμα την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Exit mobile version