Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί οι… αντιτρομοκράτες της ΝΔ κρατάνε τον Κουφοντίνα σε «φυλακές πολυτελείας»;

Γιατί οι… αντιτρομοκράτες της ΝΔ κρατάνε τον Κουφοντίνα σε «φυλακές πολυτελείας»;

Ήταν Αύγουστος του 2018, όταν η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερά» αποφάσισε τη μεταγωγή του αρχιτρομοκράτη Κουφοντίνα στις… αγροτικές φυλακές του Βόλου! Έτσι, ο εν λόγω έγινε ο πρώτος τρομοκράτης -και μάλιστα αμετανόητος!- σ’ ολόκληρο τον κόσμο, που εκτίει την ποινή του σε φυλακές με ημιελεύθερο καθεστώς, όπου η κάθε μέρα πιάνεται διπλή!

Σφοδρή ήταν τότε η αντίδραση των «αντιτρομοκρατών» της Νουδούλας.

Άμεσα, ο Μητσοτάκης έγραψε σχετικά στον λογαριασμό του στο Twitter: «Το πρωί έγινε στα μουλωχτά η μεταγωγή του τρομοκράτη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου. Κ.Τσίπρα, την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί και οι πολίτες σάς επιρρίπτουν προσωπικές ευθύνες για ανικανότητα, κυνισμό και συγκάλυψη, είναι προτεραιότητα η εξυπηρέτηση, του κατά συρροή δολοφόνου;».

Ευθύς αμέσως ακολούθησε η αδερφή του, Ντόρα Μακογιάννη, η οποία με ανάρτηση της στο Twitter αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είστε ικανότατοι στο να κάνετε τη μεγαλύτερη χαριστική ρύθμιση, μεταφέροντας σε φυλακές πολυτελείας τον κατά συρροή δολοφόνο της 17Ν Κουφοντίνα».

Την σκυτάλη πήρε ο πολύς Ν. Δένδιας, ο οποίος παρατήρησε: «Με τη μεταγωγή του τρομοκράτη και καταδικασμένου 16 φορές σε ισόβια Κουφοντίνα σε αγροτικές φυλακές, η κυβέρνηση της απόλυτης φαιδρότητας επιδεικνύει ασέβεια για μία ακόμη φορά στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας».

Τέλος, κατακεραύνωσε την κυβέρνηση η Αλεξία Μπακογιάννη

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Exit mobile version