Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να γιατί ο Guardian έβγαλε την είδηση για την… δύση της Χρυσής Αυγής!

Χθες δημοσιεύτηκε ένα… έγκυρο, αμερόληπτο και εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ από τον Guardian για την δήθεν δύση της Χρυσής Αυγής. Μια “είδηση” που αναδημοσιεύτηκε από όλα (στην κυριολεξία ΟΛΑ) τα εγχώρια ΜΜΕ, ιστοσελίδες, εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, αριστερούς, δεξιούς, “πατριωτικούς” και ουδέτερους.

Ο λόγος που δημοσίευσαν ένα τέτοιο γελοίο ρεπορτάζ που δεν στέκει ούτε σε τρολ ιστοσελίδες όπως το “βατράχι” και το “κουλούρι” είναι απλός: είναι νούμερα!

Και η τρανταχτή απόδειξη ότι δεν είναι σοβαρή ενημερωτική ιστοσελίδα (υπάρχει άραγε καμία στην χούντα των αργυρώνητων ΜΜΕ;) είναι το γεγονός πως κατέταξε το βιβλίο του Βαρουφάκη “adults in the room” μέσα στα 100 καλύτερα βιβλία που έχουν εκδοθεί από το 2000 και μετά. Μάλιστα το… πόνημα του Μπαρουφάκη κατατάσσεται σύμφωνα με τον Guardian στην 86η θέση!

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Αυτά τα απομνημονεύματα του οικονομολόγου με το δερμάτινο, για τους 6 μήνες που διετέλεσε υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας το 2015, την εποχή της οικονομικής και πολιτικής κρίσης, έχει περιγραφεί ως “από τα καλύτερα πολιτικά απομνημονεύματα που έχουν γραφεί ποτέ”».

Πώς να μην κάνουν λόγο μετά αυτά τα νούμερα για την δύση της Χρυσής Αυγής;

Exit mobile version