Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί αύριο – Λαθρομετανάστευση: Το απόλυτο χάος

Στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί αύριο - Λαθρομετανάστευση: Το απόλυτο χάος

Η Ελλάδα χάνεται και η κυβέρνηση… συσκέπτεται!

Το σχέδιο αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς και είναι η σειρά της ΝΔ να συνεχίσει το έργο του ΣΥΡΙΖΑ. Και όχι μόνο το συνεχίζει, αλλά παρουσιάζει και καλύτερες… επιδόσεις! Υπερδιπλασιάστηκαν οι ροές των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει… συσκέψεις επί συσκέψεων χωρίς ουσία και χωρίς κανένα αποτέλεσμα!

Αντί για απελάσεις, μεταφέρουν «πρόσφυγες» στην ενδοχώρα και την ίδια στιγμή εισβάλλουν πολλαπλάσιοι στα νησιά μας όπου η κατάσταση είναι ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ. Μόνο στην Μόρια, από 7000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονταν επί ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα ξεπερνούν τις 12.000! Στο Βαθύ της Σάμου οι λαθρομετανάστες ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ σε αριθμό τους κατοίκους! Η Ελλάδα χάνεται και η κυβέρνηση… συσκέπτεται, ενώ βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού.

Διαβάστε το κύριο άρθρο στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κυκλοφορεί αύριο σε όλα τα περίπτερα. Στηρίξτε την φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης!

Exit mobile version