Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

5,6% των δεξιών ψηφοφόρων δηλώνει Χρυσή Αυγή

5,6% των δεξιών ψηφοφόρων δηλώνει Χρυσή Αυγή

Με στημένες δημοσκοπήσεις προσπαθούν να “εξαφανίσουν” την Χρυσή Αυγή. Πρωταγωνιστές στην επιχείρηση αυτή τα ΜΜΕ της διαπλοκής, τα οποία εμφάνισαν κάποιον κύριο, ο οποίος ήταν μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη της Χρυσής Αυγής, σαν πρώην… βουλευτή της Χρυσής Αυγής! Τα ψέματά τους δεν έχουν αρχή και τέλος, όμως τους ξεφεύγουν κάποια στοιχεία, τα οποία και αποκαλύπτουν ότι λένε ψέματα.

“Τα Νέα” επί παραδείγματι έγραψαν το Σάββατο ότι “ήταν κάποτε η Χρυσή Αυγή” και την αμέσως επόμενη ημέρα η Κυριακάτικη εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” δημοσίευσε δημοσκόπηση για γέλια και για κλάματα, που εμφάνιζε την Νέα Δημοκρατία με 40% και την Χρυσή Αυγή με 1,5% χωρίς αναγωγή βεβαίως…

Υπήρχαν όμως κάποια στοιχεία στους πίνακες τους οποίους δημοσίευσε, τα οποία λένε πολλά, όπως επί παραδείγματι ότι στους ψηφοφόρους, οι οποίοι δηλώνουν δεξιοί πρώτο κόμμα είναι η Νέα Δημοκρατία στην επιλογή τους και δεύτερο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με 5,6%! Αυτό την ίδια στιγμή που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι δεδομένο ότι παίρνει ψήφους και από πολίτες που δεν δηλώνουν δεξιοί και αυτά όλα μαζί σίγουρα ξεπερνούν το 1,5%.

Όλα αυτά, με μία συνεχή σε καθημερινή βάση προπαγάνδα ότι δεν έχει ιστοσελίδα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι έκλεισαν όλα τα γραφεία της κλπ., κλπ. και βεβαίως “παραλείπουν” να εμφανίσουν το ποσοστό που λαμβάνει στην δημοσκόπηση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στους νέους 17 έως 34 ετών όπου πλησιάζει το διψήφιο σύμφωνα με έγκυρη ενημέρωσή μας από απόλυτα σοβαρή πηγή.

Ό,τι και να κάνουν δεν θα λυγίσουν το Εθνικιστικό Κίνημα και όσους λαγούς να βγάλουν από το καπέλο τους οι μαθητευόμενοι μάγοι του συστήματος, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα παραμείνει πρωτοπόρα δύναμη στον χώρο των Εθνικιστών.

Exit mobile version