Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο περιθώριο θέλει τον Καραμανλή η οικογένεια Μητσοτάκη

Στο περιθώριο θέλει τον Καραμανλή η οικογένεια Μητσοτάκη

Μετά το ξεδόντιασμα του Σαμαρά που εκτός από παρ’ ολίγον Επίτροπος θα γίνει και παρ’ ολίγον πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο στόχαστρο της ομάδας Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ο Καραμανλής. Για όσους δεν το ξέρουν στο μεσοδιάστημα της Κυριακής των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε συναντηθεί στη Βουλή με τον σημερινό πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.  Το αντικείμενο της κουβέντας των δύο ανδρών δεν έγινε ποτέ γνωστό.

Δεν έγινε γνωστό ποτέ πράγματι τι είπαν, κάποιοι όμως φροντίζουν να “ενημερώνουν” περί του διαλόγου Μητσοτάκη και Καραμανλή. Έτσι σε μέσον το οποίο είναι πολύ κοντά στην οικογένεια εγράφη το εξής: «Θα είμαι υποψήφιος για τελευταία φορά…», φέρεται να είπε ο επί χρόνια αρχηγός της ΝΔ, απευθυνόμενος στον νυν αρχηγό της παράταξης. «Κάποια στιγμή όλα τελειώνουν…», υποστηρίζει ο Κ. Καραμανλής στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που έχει με πολιτικούς του φίλους, κλείνοντας κάθε παράθυρο μελλοντικής του εμπλοκής στα πολιτικά δρώμενα.”

Προς τι αυτή η διαρροή και πόσο έγκυρη είναι; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και απλά “περπατάει” σαν είδηση για να προετοιμάσει το έδαφος και τα σχέδια Μητσοτάκη για Καραμανλή.

Exit mobile version