Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Άκρα του τάφου σιωπή” στη Βουλή χωρίς… Χρυσή Αυγή!

“Άκρα του τάφου σιωπή” στη Βουλή χωρίς… Χρυσή Αυγή!

Κλιμακώνονται οι τουρκικές προκλήσεις. Το μισό Αιγαίο ζητάει ο Ερντογάν ευθέως! Και όμως, το θέμα δεν τίθεται στην Βουλή, κανείς δεν διαμαρτύρεται κανείς δεν λέει λέξη…

Η λαθρομετανάστευση έχει πάρει πλέον εφιαλτικές διαστάσεις και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι έτοιμη για να παραφράσω το σύνθημα “κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο”, να κάνει σε κάθε πόλη χοτ σποτ και σε κάθε χωριό καταυλισμό πηγαίνοντας τους αλλοδαπούς που μπαίνουν παράνομα στην Πατρίδα μας μέχρι και στην Πελοπόννησο. Λέξη και για αυτό στη Βουλή και φυσικά κανένας δεν λέει την λέξη λαθρομετανάστες. Με την απομάκρυνση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την Βουλή καταργήθηκε η λέξη από τα “καλά παιδιά” που εγκατεστάθηκαν στο κοινοβούλιο.

Δεν περνάει μέρα που να μην ακούμε επίσης για τις προκλήσεις από τα Σκόπια ενάντια στην ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και για αυτό το θέμα όμως δεν υπήρξε καμία ένταση στη Βουλή. Χωρίς ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει κανένας “αγενής” για να σηκώσει τους τόνους για τα μεγάλα ζητήματα του Λαού μας.

Exit mobile version