Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σιωπή από τον “μακεδονομάχο” Σαμαρά: Πηγαίνει για Πρόεδρος…

Σιωπή από τον “μακεδονομάχο” Σαμαρά: Πηγαίνει για Πρόεδρος...

Ποιος θυμάται αλήθεια το κρυφτούλι με το πλήθος του συλλαλητηρίου του Αντώνη Σαμαρά στην Πλατεία Συντάγματος; Όταν βγήκε σαν τον κλέφτη και τον χαιρέτισαν κάτι κλακαδόροι που τους είχε στημένους και αμέσως μετά επέστρεψε στη Μεγάλη Βρετάνια μακριά από τον “όχλο”;… Και όμως, ήταν ο Αντώνης Σαμαράς που έδωσε το άλλοθι σε Μητσοτάκη Δένδια και λοιπούς να εκμεταλλευτούν το εθνικό ζήτημα και να το καπηλευτούν απόλυτα.

Συνάντηση στις ΗΠΑ είδαμε λοιπόν, του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ζάεφ και ο Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Ζάεφ του είπε ότι ο ίδιος δεν θα υπέγραφε την Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά μετά την κύρωσή της, ωστόσο, η συμφωνία αυτή αποτελεί πλέον μέρος του διεθνούς δικαίου και επομένως η Ελλάδα πρέπει να τη σεβαστεί.

Καμία αντίδραση από τον Αντώνη Σαμαρά και τους λοιπούς “μακεδονομάχους” της πλάκας για το γεγονός ότι από το πλέον επίσημο βήμα ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών, δηλαδή την προδοσία, όπως έλεγαν! Ο Σαμαράς όμως έχει λόγους σοβαρούς. Περιμένει να γίνει Πρόεδρος… Και εάν δεν γίνει τι θα κάνει; Θα ιδρύσει πάλι την Πολιτική Άνοιξη;

Exit mobile version