Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Λίγα ψίχουλα αγάπης σου γυρεύω και ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω”…

“Λίγα ψίχουλα αγάπης σου γυρεύω και ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω”…

Ποιος θυμάται αλήθεια το παλαιό λαϊκό τραγούδι με τους στίχους του τίτλου; Στίχους που αρμόζουν απόλυτα στο “στήσιμο” που έφαγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Ντόναλντ Τραμπ! Τα ενταύθα “παπαγαλάκια” της χούντας των ΜΜΕ, που έχει επιβληθεί μετά την 7η Ιουλίου και τα βλέπει όλα καλά και ωραία, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα γράφοντας και λέγοντας ότι λόγω των εσωτερικών πολιτικών προβλημάτων στις ΗΠΑ, ακύρωσε την συνάντησή τους ο Τραμπ!

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, λοιπόν, ακυρώθηκε η προγραμματισμένη συνάντησή του Τραμπ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι άγνωστο αν θα οριστεί νέα συνάντηση, ωστόσο κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο, δεδομένων των συνθηκών. Η συνάντηση των δύο ανδρών είχε οριστεί για τη 01:30 (ώρα Ελλάδος) ξημερώματα Τετάρτης, ωστόσο οι εξελίξεις στις ΗΠΑ ανάγκασαν τον Λευκό Οίκο να ανακοινώσει την ακύρωσή της.

Όλα αυτά τα περί “εξελίξεων” είναι προφάσεις εν αμαρτίαις και είναι γνωστό ότι για τους αμερικανολάγνους του πολιτικού φιλελευθερισμού μία συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ αποτελεί την απόλυτη καταξίωση. Καταξίωση, την οποία δεν επέτυχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά μόνο στα πλαίσια ενός δείπνου, παρ’ όλη την αμερικανόδουλη πολιτική της κυβερνήσεώς του!

Exit mobile version