Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία Μητσοτάκη: Εκλιπαρούμε τον Ερντογάν να μην μας πλημμυρίσει με λαθρομετανάστες!

Ομολογία Μητσοτάκη: Εκλιπαρούμε τον Ερντογάν να μην μας πλημμυρίσει με λαθρομετανάστες!

Η χθεσινή συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν επιβεβαίωσε την πάγια υποχωρητικότητα και δουλικότητα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής έναντι των συνεχιζόμενων τουρκικών προκλήσεων.

Επιπλέον, έφερε στο φως το μείζον ζήτημα των λαθρομεταναστευτικών ροών και απέδειξε πως ο βασικός μοχλός των καραβιών λαθρομεταναστών είναι ο ίδιος ο “σουλτάνος”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κυβέρνηση της ΝΔ εξέφρασε την αισιοδοξία πως μετά την συνάντηση των δύο ηγετών “θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να περιοριστούν οι μεταναστευτικές ροές τόσο στις ακτές της Τουρκίας, όσο και στη θάλασσα”.

Τι σημαίνει αυτό; Πως αποκλειστικός ενορχηστρωτής των λαθρομεταναστευτικών ροών είναι η κυβέρνηση Ερντογάν που “ανοιγοκλείνει την κάνουλα” κατά το δοκούν, εκβιάζοντας με ανατολίτικο παζάρι.

Απενάντί του ο “σουλτάνος” έχει ακόμα έναν νεοραγιά πρωθυπουργό, θιασώτη της πολιτικής των “ανοιχτών συνόρων” που έχει καταφέρει σε λίγους μήνες διακυβέρνησης να… καλωσορίσει περισσότερους λαθρομετανάστες από τους νεομπολσεβίκους προκατόχους του.

Την μοναδική αξιόπιστη και εφαρμόσιμη λύση για την πάταξη της αθρόας λαθρομετανάστευσης την έχει καταθέσει με πρόταση Νόμου η Χρυσή Αυγή, ένα νομοσχέδιο που παραμένει κρυμμένο στα συρτάρια της Βουλής από το σαθρό πολιτικό κατεστημένο. 

Exit mobile version