Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η πρώτη απεργία της ΠΟΣΠΕΡΤ μετά τις απεργίες της για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η πρώτη απεργία της ΠΟΣΠΕΡΤ μετά τις απεργίες της για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απεργία είχαμε στην κρατική τηλεόραση. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση: “24/9/2019, ΠΟΣΠΕΡΤ: “Απεργούμε γιατί είμαστε  ανέκαθεν απέναντι  σε κάθε είδους  εξωραϊσμό της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας, του εργοδοτικού αυταρχισμού και της διάλυσης  των εργατικών κεκτημένων.”

Είχε καιρό να κάνει απεργία η ΠΟΣΠΕΡΤ. Η προηγούμενη απεργία της ήταν κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από την ανακοίνωσή της τότε (σε προεκλογική περίοδο!) τα παρακάτω: “1 Ιουλίου 2019: Η ΠΟΣΠΕΡΤ με ομόφωνη απόφασή της προκηρύσσει στάση εργασίας σήμερα από τις 16:00 έως τις 18:00 προκειμένου να μην μεταδοθεί από την ΕΡΤ η ομιλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. «Οι λόγοι είναι γνωστοί και έχουν αναλυθεί σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας. Συνεχίζουμε αταλάντευτα στις αρχές και στις αξίες που καθορίζονται με επίκεντρο τον άνθρωπο, την δημοκρατία, την πολυπολιτισμικότητα και ενάντια στο μίσος, τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία» αναφέρει η ΠΟΣΠΕΡΤ.”

Με απαγορεύσεις και πράξεις παράνομες και παραβίαση αυτού του ίδιου του εκλογικού νόμου, κατόρθωσαν τελικά να αφήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός Βουλής. Κανένας όμως από τους “δημοκράτες” δεν διαμαρτυρήθηκε για την αντιδημοκρατική ενέργεια της ΠΟΣΠΕΡΤ τότε. Γιατί; Γιατί ήταν όλοι τους στο κόλπο, ακόμη και κάποιοι που παρουσιαζόντουσαν σαν “ακροδεξιοί” και “πατριώτες”.

Exit mobile version