Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο «Μπουμπούκος» φωτογραφήθηκε με «ράπερ» που διαφημίζει όπλα και ναρκωτικά

Ο «Μπουμπούκος» φωτογραφήθηκε με «ράπερ» που διαφημίζει όπλα και ναρκωτικά

Είναι γνωστή η λαϊκή ρήση «πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι». Μια σύγχρονη παράφρασή της θα ήταν το «πες μου με ποιος φωτογραφίζεσαι να σου πω το ποιόν σου». Ο γνωστός πατριδοκάπηλος Σπύρος-Άδωνης Γεωργιάδης είχε μια συνάντηση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τον «ράπερ» τραγουδιστή Mad Clip, για την οποία μάλιστα, θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει τους ακολούθους και ψηφοφόρους του γράφοντας στο Instagram: «Στο “Ελευθέριος Βενιζέλος “ πριν λίγο. Φεύγουμε για Νέα Υόρκη, αυτός για συναυλία, εγώ για ασταμάτητες συναντήσεις για επενδύσεις».

Δεν θα πούμε στο κείμενο αυτό την γνώμη μας για την (λεγόμενη) μουσική ραπ, χιπ-χοπ, κτλ., αλλά τι υποστηρίζει μέσα από τα τραγούδια του ο τύπος που αυτοαποκαλείται Mad Clip. Όπλα, ναρκωτικά, εμπόριο λευκής σάρκας και άλλες… ωραίες παράνομες πράξεις προωθούνται μέσα από τους στίχους του Mad Clip. Ιδού δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα της… τέχνης που υπηρετεί ο τύπος αυτός: «Ξέρω τι θέλεις ρε πουτ@ν@, yeah Μεγιστάνα από αλάνα, yeah Να ξέρει από gunια, να ξέρει τα αλάνια Να ξέρει από χαβιάρι», είναι μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού με τίτλο «Μεγιστάνας».

Εκεί, όμως, που δίνει… ρέστα ο Mad Clip είναι στο τραγούδι με τίτλο «Όπλο», στο οποίο τραγουδά:«Παράνομος, ξέρεις, σπάμε και τον νόμο Στρατιώτες έχω μες στο δρόμο Διάλεξε, plata o plomo Οπλοφορώ, καθαρίζω, έχω στόχο Από μικρά ποσά άρχισα να σπρώχνω Τώρα μεγάλα ποσά, θέλω πολλά Η μάνα μου λέει πως δεν πάμε καλά Sorry μάνα, κυνηγάω τα λεφτά Μπλεγμένος στη νύχτα είμαι μες στα στενά».

Με τον κραυγάζοντα αυτές τις αηδίες φωτογραφήθηκε, με ένα χαμόγελο έως τα αυτιά, ο «Μπουμπούκος», δείχνοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο τι ακριβώς πιστεύει όταν λέει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version