Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιοι έχουν το θράσος να μιλάνε για την Χρυσή Αυγή!

Ποιοι έχουν το θράσος να μιλάνε για την Χρυσή Αυγή!

Πολιτικά ανύπαρκτοι, οι οποίοι όποτε δοκιμάστηκαν σε εκλογές έλαβαν ποσοστά σταθερά κάτω από 1%, έχουν το θράσος να μιλούν για την Χρυσή Αυγή και να την χαρακτηρίζουν πολιτικά αποτυχημένη, όταν αυτοί σε κάθε τους πολιτική προσπάθεια και συμμετοχή τους σε εκλογές είχαν αποτύχει παταγωδώς.

Η κριτική κατά του Κινήματός μας και βεβαίως της ηγεσίας του ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, όταν με συνεργασία όλων των δυνάμεων του συστήματος συμπεριλαμβανομένων και αυτών των “εθνικοπατριωτών” της πεντάρας, κατόρθωσαν μετά από επτά χρόνια να θέσουν το Κίνημά μας εκτός Βουλής! Την ίδια ώρα οι επικριτές μας γλείφουν με κάθε τρόπο την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, προσπαθώντας να αρπάξουν κανένα ψίχουλο από την εξουσία.

Θυμίζουμε για την ιστορία ότι στις εκλογές του 2000 ο “ταλαντούχος” 37 ετών τότε Μάκης Βορίδης με το “Ελληνικό Μέτωπο” και σε συνεργασία με την Πρώτη Γραμμή έλαβε 0,18%… και συνολικά λίγο παραπάνω από 12.000 ψήφους σε όλη την Ελλάδα! Μάλιστα ο ίδιος ήταν υποψήφιος στην Α’ Αθηνών, όπου δεν ήλθε καν πρώτος σε σταυρούς!!!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το 1996 πριν ακόμη την εκλογική της επιτυχία το 2010 στον Δήμο Αθηναίων και το 2012 στις εθνικές εκλογές, είχε κάνει δεκάδες πορείες με χιλιάδες άτομα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Αυτοί δεν κατόρθωσαν ΠΟΤΕ να κάνουν μία πορεία με περισσότερα από 100 άτομα! 

Exit mobile version