Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χάος στην Λέσβο, διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί

Χάος στην Λέσβο, διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί

Η αρχή έγινε επί κυβερνήσεως Σαμαρά, επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας και συνεχίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ. Η κατάσταση στην Λέσβο έχει φτάσει στο απροχώρητο και είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Για τον λόγο αυτό εξέδωσε ανακοίνωση η ένωση των Αστυνομικών της περιοχής:

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΛΕΣΒΟΥ / ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ: “Το πρόβλημα έχει ξεφύγει προ καιρού της έννοιας του προσωρινού , μετατρεπόμενο σε μόνιμο και σαφώς επικίνδυνο … Οι λύσεις που έχουν δοθεί έως τώρα είναι προσωρινές, με ανεπιτυχή αποτελέσματα.”

“Μετράμε ήδη 5 χρόνια από την έκρηξη του μεταναστευτικού και τα προβλήματα – συνέπειες που έχει προκαλέσει στη χώρα, και ειδικότερα στα νησιά που υποδέχονται τους μετανάστες … Πολλές υποσχέσεις δόθηκαν κατά καιρούς από τους εκάστοτε Κυβερνώντες, αλλά το μοναδικό ορατό έργο τους σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα είναι, η έλλειψη σεβασμού απέναντι στους μόνιμους κατοίκους των περιοχών αυτών, αλλά ιδιαιτέρως απέναντι στους εργαζόμενους (Αστυνομικούς-Λιμενικούς- Πυροσβέστες – Πολιτικούς Υπαλλήλους) που καλούνται να διαχειρίζονται καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες, το δυσβάστακτο αυτό φορτίο που καλείται μεταναστευτικό -προσφυγικό.”

Exit mobile version