Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κουτσούμπας καθορίζει την γραμμή της Ν.Δ. και στην Ευρωβουλή!

Ο Κουτσούμπας καθορίζει την γραμμή της Ν.Δ. και στην Ευρωβουλή!

Το πόσο υποχείρια στις διαθέσεις του ΚΚΕ και στημένη «στα τέσσερα» είναι η Ν.Δ. φροντίζει να το δείχνει κάθε φορά που της δίνεται η ευκαιρία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα όσα γράφει η εφημερίδα «Δημοκρατία» σε σχέση με πρόσφατο ευρωψήφισμα:

«”Εγκληματική οργάνωση” χαρακτηρίζουν στο επίμαχο ευρωψήφισμα τα κομμουνιστικά κόμματα των τέως ανατολικών χωρών οι ευρωβουλευτές και ζητούν την απαγόρευση του σφυροδρέπανου. Ήταν τόσο αρνητικά διατυπωμένο το ψήφισμα, ώστε, όπως μαθαίνω, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο βουλευτής Θανάσης Παφίλης επικοινώνησαν με συναδέλφους τους ακόμα και της Ν.Δ. Κεντρικό ρόλο στη στάση της Ν.Δ. έπαιξε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης».

Το δημοσίευμα, που μόλις παραθέσαμε, αποδεικνύει, με τον πλέον κραυγαλέο τρόπο, το πως η Ν.Δ. χορεύει σαν εκπαιδευμένη αρκούδα στο ντέφι που της χτυπάει κάθε φορά ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα του ΚΚΕ Κουτσούμπας. Η Ν.Δ., η οποία δήθεν θα έσωζε την χώρα από την αριστερή λαίλαπα, αποτελεί διαχρονικά τον καλύτερο και μόνιμο καρπαζοεισπράκτορα-πελάτη της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version